În decursul zilei de vineri, 15 martie, a fost ultima ediție în care Simona Gherghe a prezentat „Acces Direct”, înainte de a deveni mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea TV a intrat deja în concediu de maternitate, așa că a invitat-o în platou pe noua moderatoare a emisiunii, actrița Cristina Cioran.


Simona Gherghe se află în ultimele luni de sarcină, urmând să aducă pe lume cel de-al doilea copil al ei și al soțului ei, Răzvan Săndulescu, așa că prezentatoarea TV a intrat în concediu de maternitate. Cea care o va înlocui în cunoscuta emisiune „Acces Direct” va fi actrița Cristina Cioran, care a dezvăluit că are emoții la revenirea pe micile ecrane.

Cristina Cioran va prezenta emisiune „Acces Direct”

Începând cu data de 18 martie, Cristina Cioran, cunoscută și pentru roluri în seriale autohtone precum „Numai Iubirea”, va fi cea care îi va ține locul vedetei până când aceasta se va reface după naștere. Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal începând cu 15 martie, alăturându-se „valului” de graviduțe de la Antenă. „M-am bucurat foarte mult să aflu că eu sunt cea aleasă de echipă să o înlocuiesc pe Simona, pe perioada concediului ei de maternitate, și abia aștept să încep emisiunea. Am ceva emoții, pentru că nu este ușor să le prezinți telespectatorilor cazurile sociale, unele mai grave, altele care te pot afecta emoțional.

acces-direct-simona-gherghe-cristina-cioran.jpg

Simona Gherghe a intrat în concediu de maternitate
Foto: Captură Antena Stars

Însă abia aștept să înceapă această perioadă din viața mea. Telespectatorii sper să mă primească cu bucurie în casele lor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00”, spune Cristina Cioran. La sfârșitul ediției „finale” pentru  Simona Gherghe înainte de a naște, aceasta și-a luat rămas bun de la telespectatori și i-a predat „ștafeta” emisiunii Cristinei Cioran. Simona va deveni în curând mămică pentru a doua oară, urmând să aducă pe lume un băieţel după ce, în urmă cu doi ani, a născut o fetiţă, pe nume Ana Georgia.

Simona Gherghe a vrut să păstreze misterul în privința identității noii prezentatoare, până la finalul ediției din 15 martie. „Am zis că o să fie cu emoții, că este ultima mea emisiune. Cred că în ultimele săptămâni, cea mai frecventă întrebare pe care am auzit-o nu a fost cea cu câte luni mai ai, dar cea cu cine în locul tău. Chiar n-am știut până ieri, alaltăieri. Am zis eu că este cel mai bine păstrat secret din țara asta.

Veți ști și voi, dar vreau să facem o ghicitoare până la sfârșitul emisiunii. Este fată, este blondă și nu vă zic mai multe. Ce nu știe viitoarea prezentatoare este că în curând va fi însărcinată. Dacă e să judecăm după ce s-a întâmplat cu Mirela (Vaida n.r) care mi-a ținut mie locul, apoi a rămas ea însărcinată, apoi m-am întors eu și am rămas iar însărcinată”, a glumit Simona Gherghe, la „Acces Direct”. 
 

 

 

 
 
Loading...