Cristina Ich (33 de ani) a povestit prin ce a trecut după ce ar fi condus în timp ce stătea pe telefon. Iubita lui Alex Pițurcă a început să plângă în timp ce le povestea oamenilor că a fost amendată cu 9 puncte de un polițist. Ulterior, ea a șters videoclipurile în care plângea.


Cristina Ich ar fi încercat să îi explice polițistului că ținea telefonul în mână și se uita pe o aplicație de tip GPS, pentru că nu are suport pentru celular, însă nu a reușit să scape de amendă. Vedeta le-a explicat plângând fanilor ei toată întâmplarea. Iubita lui Alex Pițurcă a mărturisit că s-a simțit umilită și că agentul care a amendat-o a făcut abuz de putere.

"Polițiștii sunt frustrați, credeți-mă, aia nu-i poliție!"

"Omule, înțeleg că vrei să-mi dai amendă. Ia-mi și puncte. I-am zis: Ia-mi 10 puncte, nu 6. Mi-a zis: Ți-am dat 9. Dar dă-mi câte vrei tu! Un puști, un cordit, un tupeu pe capul lui...deci efectiv îmi venea să îi sparg capul. Trebuia să ajung urgent undeva, că nu știam strada. Aveam nervi, i-am semnat...i-am făcut o semnătura. Îți fac alt proces verbal, a zis...Mamă, deci… dar pentru ce să-mi faci un alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am zis nimicAm început să țip pe urmă, semnez cum vreau eu! Trebuia să îi fac reclamație. Băi, și cum se comportă, cum s-a comportat...crede-mă, ați fi făcut criză de nervi. Atâta profită...Doamne, deci cât m-am abținut să nu-l înjur. Polițiștii sunt frustrați, credeți-mă, aia nu-i poliție...Se numește frustrare, că altfel nu îmi explic. Te și umilesc, fac abuz de putere.(...) I-am zis sa îmi dea 10 puncte, nu 6. A venit la mine și mi-a zis că mi-a dat 9, că nu putea să îmi dea 10. Că e după cum vrea el, nu după lege. Acest nesimțit de agent. Dacă mă vezi, aștept să îmi iei și permisul. De ce? Pentru că așa vrei tu.", a spus Cristina Ich despre acest incident. 

Mai târziu, șatena a șters videoclipurile de pe InstaStory dar a revenit cu mai multe explicații despre pățanie: „Plângeam în hohote! Nu asta e problema. Mi-a dat mai multe puncte decât prevede legea, dar modul cum a vorbit cu mine m-a enervat, d-aia am început să plâng. Ăsta era și nereușit și rău, avea un aer de superioritate.

"

 

 

 
 
Loading...