Au trecut 5 luni de la incidentul care a revoltat opinia publică și care a lăsat urme pe fața și în sufletul Cristinei Joia, arhitecta de la "Visuri la cheie" (PRO TV)


În luna noiembrie a anului trecut, opinia publică a fost șocată de un eveniment petrecut într-un magazin din București. Cristina Joia, unul dintre arhitecții de la „Visuri la Cheie”, emisiune difuzată de PRO TV, era agresată de o femeie, căreia îi reproșase că a blocat cu mașina intrarea în supermarket. Lovită cu putere în față de agresoarea sa, Cristina Joia a fost operată de urgență după incident. Anul acesta, ea a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Acum, la aproximativ cinci luni după ce a fost agresată, Cristina Joia a dezvăluit pe Facebook urmările incidentului.

cristina-joia.jpg

Cristina Joia a rămas cu o cicatrice vizibilă pe nas
foto: arhivă personală

Ea a publicat prima poză fără mască. Arhitecta de la “Visuri la cheie” are o cicatrice vizibilă și a precizat că a decis, în sfârșit, să își asume “nasul brăzdat. “Știu că sunt puțin «pirată» (așa mi-a zis un puști și mi s-a părut super funny (n.r. amuzant). Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat și să revin la energia bună de altădată, alături de oameni dragi!”, este mesajul scris de Cristina Joia la descrierea fotografiei postată pe contul ei de socializare.

Citește și:

Motivul scandalului. Ce susține agresoarea că i-a făcut Cristina Joia

EXCLUSIV Cristina Joia, cele mai noi declarații după ce a fost mutilată într-un magazin. Agresoarea a fost identificată


 

 
 
Loading...