Ce mult le-a intrat pe sub piele Cristina Mihaela, fosta finalistă "Bravo, ai stil", şefilor de la Kanal d! Deşi nu a câştigat concursul, blonda revine pe sticlă cu un nou proiect tv şi îşi continuă cariera în televiziune aşa cum îşi dorea.


Chiar dacă o cariera în televiziune era prevăzută doar pentru Silvia Popescu, cea care a câştigat competiţia de stil de la Kanal d, şefii postului au făcut o excepţie şi din 17 aprilie îi vor da pe mână şi rivalei sale un proiect în tv.  Cristina Mihaela, fosta finalista „Bravo, ai stil!”, va fi moderatoarea unui show care îşi propune să le arate tot ceea ce nu s-a văzut în competiţia de stil. Începând din 17 aprilie, a două zi de Paşte, de la ora 10:30, telespectatorii Kanal d vor putea viziona „Bravo, ai stil! Panorama”.

bravoaistil.jpg

castigatoarea bravo ai stil silvia
49,1 % a obținut Cristina Mihaela, iar procentul 50,9% a făcut-o pe Silvia marea câștigătoare de la „Bravo, ai stil”
Foto: Facebook

În emisiunea ce se va difuza în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:30, vor fi dezbătute alături de eliminatele de la „Bravo, ai stil!”, detalii ce nu au fost făcute publice până acum, dar şi modul în care acest show le-a schimbat viaţă concurentelor.

"Bravo, ai stil!Panorama" s-a născut din nevoia foarte clară a publicului de a află şi mai multe despre ce se întâmplă la emisiunea de stil. Acest show, un adevărat fenoment în România, a născut o mulţime de polemici pe reţelele de socializare, sunt foarte mulţi oameni interesaţi de viaţă concurentelor, de relaţiile care s-au stabilit între ele pe parcursul competiţiei, de calităţile lor reale, dar şi de strategiile fetelor în încercarea de a-i impresiona pe juraţi şi de a-şi atrage simpatia publicului şi, implicit, voturile celor care le privesc zi de zi. Sunt onorată să fiu moderatoare. Îmi doresc să cresc, să învăţ foarte multe lucruri din această lume fascinantă a televiziunii”, a spus Cristina Mihaela.
De-a lungul competiţiei foarte strânse din primului sezon „Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanţu a cucerit prin elegantă, clasa şi multă creativitate. A pierdut cu demnitate, în faţă Silviei Oana Popescu, rivală şi prietenă ei. A născut controverse şi, în acelaşi timp, a ştiut să găsească echilibrul între dorinţa de a câştigă marele premiu şi modul în care s-a prezentat în faţă juriului şi a telespectatorilor.
 
 

 
 
Loading...