Noul sezon “Bravo, ai stil!”, care debutează în dată noaptea dintre ani, pe 31 decembrie, de la ora 20:00, vine cu noutăți pentru fanii indragitei emisiuni. Aflat la a cincea ediție, showul de fashion aduce surprize pe măsură. Se știe deja că Iulia Albu nu mai face parte din juriu, iar una dintre fostele concurente va face parte din echipa noului sezon.


Alături de Ilinca Vandici, moderatoarea show-ului, și cei trei jurați, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, Cristina Mihaela Dorobanțu este vedetă care întregește echipa emisiunii, în acest nou sezon al concursului. 

Cristina Mihaela Dorobanțu a cucerit publicul român, prin elegantă și naturalețe, atât pe perioada competiției de fashion, dar și ulterior, prin intermediul proiectelor derulate în cadrul televiziunii.

“Atunci când mi s-a oferit din nou posibilitatea de a face parte din echipă am acceptat fără să stau pe gânduri. Eu sunt persoană din spatele concurentelor, cea care le ajută și le susține pe fete în ceea ce privește alegerile vestimentare, dar le oferă și susținere emoțională, încurajări, în lupta competițională, pentru că presiunea este foarte mare în acest show, în care veți vedea concurente foarte puternice”, a mărturisit Cristina Mihaela.

Cine este Cristina Mihaela

Cristina Mihaela nu este la primul proiect în cadrul Kanal D. Vedeta, care în prezent realizează rubrica "Secrete între fete" din cadrul "Teo Show", a primit cu mare bucurie vestea că va să face parte din noul sezon "Bravo, ai stil!".

“Mă bucur enorm că cei de la Kanal D mi-au oferit ocazia să mai fac parte dintr-un proiect atât de frumos. Sunt fericită că este "Bravo, ai stil!" pentru că de acolo am pornit și îmi voi aminti tot timpul de începuturile mele. Mă simt minunat că fac parte din aceste echipe minunate și sper că toți cei care m-au susținut până acum să o facă în continuare”, a adăugat Cristina Mihaela Dorobanțu.

 

Citește și:

Silvia de la «Bravo, ai stil» se mută din România! Care sunt motivele 

EXCLUSIV Iulia Albu a plecat de la Kanal d. Unde desfiinţează vedetele acum 

     

 
 
Loading...