Anul a început bine pentru Cristina Rus, care a născut o fetiță pe data de 19 ianuarie. Este cel de-al treilea copil al ei și al milionarului Dragoș Bîlteanu, cu care Cristina Rus s-a măritat în anul 2009.


Cristina Rus a născut pe data de 19 ianuarie, după cum anunță revista VIVA, iar evenimentul s-a petrecut în mare secret. De altfel, fosta solistă a trupei Blondy a fost extrem de discretă cu cea de-a treia sarcină, fiind dată de gol abia în luna a șaptea, de niște prietene, care au pus pe rețelele sociale poze de la un eveniment, unde a fost și Cristina cu burtica de șapte luni. Informația a fost publicată atunci de revista "Viva" și tot acolo Cristina a făcut mai multe declarații despre viitorul copil. „Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, declara Cristina Rus în luna octombrie. În vara anului trecut, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Cristina Rus gravidă pe Litoral, iar atunci solista a ales să își ascundă burtica sub o rochie largă, lungă.

  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • cristina rus
    În aceste poze, surprinse în luna iulie de Click!, Cristina Rus era deja gravidă în patru luni
    foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
1/6

Cristina Rus mai are doi copii

Cristina Rus (38 de ani), solista care în urmă cu 19 ani făcea furori în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică, s-a retras din lumina reflectoarelor, dar nu are motive să suspine după celebritate. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, a cărui avere a fost estimată în 2014 la 90 de milioane de euro o răsfaţă ca pe o prințesă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2009, atunci când cântăreaţa era pe val în carieră. În 2010 s-a născut primul lor copil, Dragoş junior, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria. La vremea aceea, solista ne-a explicat de ce a ales acest nume pentru copila ei. "Am ales Cristina pentru că este numele meu şi Maria pentru că avem foarte multe persoane în familie cu acest nume. Este un nume sfânt şi-mi place foarte mult".

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Așa arată fericirea! Cristina Rus întinerește lângă soțul milionar și copiii superbi

Ce super cadou a mai primit Cristina Rus de la soţul milionar! Costă 80.000 de euro!

Loading...