Pe măsură ce se apropie marea finală care va desemna câștigătoarea acestui sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”, concurentele devin din ce în ce mai emoționate și stresate.


Soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, este cunoscută pentru modul aprig în care își apără ținutele, chiar dacă acest lucru înseamnă să se certe cu cei trei jurați ai emisiunii. După ce niciunul dintre aceștia nu i-a apreciat outfit-ul, Cristina a răbufnit.

Nu a fost singura care a simțit nevoia să se exteriorizeze însă. Raluca Bădulescu, enervată și ea de răspunsurile și atitudinea concurentei, i-a dat replica.

Cristina Șișcanu a considerat ca în Semifinala „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut o ținută foarte bună, moment în care Raluca Badulescu i-a demontat toate argumentele. 

Raluca Bădulescu i-a desființat ținuta Cristinei Șișcanu

„Nu mai am nici chef de glume măcar. Vă spun sincer, concurente mai slab pregătite, ținute mai slabe că în seară asta nu am văzut în nicio Gala și în fiecare sezon s-a făcut această tema cu Aripi de Înger. Este o bătaie de joc, nu va respectați nici pe voi, nici publicul, ținuta este o mascaradă.

Tu arăți că la un carnaval foarte slab. Aveți și pretenții de celebrități. Ai avut noroc, până acum. Au fost concurente mai slabe decât tine. De câte vreme știați de acest concept? Niciodată, în viață asta, ținuta nu este bună. Sunt foarte dezamăgită, nu știu ce va urmă după tine. Văd că nu va pasă. Te-am jignit cu ceva? Eu fac comentarii de ținute de 20 de ani. Le-am văzut dezinteresul și la ea și la Oana Radu și n-am mai putut”, a spus Raluca Bădulescu extrem de nervoasă.

Cristina Șișcanu: „Nu vin aici să vă bateți joc de mine”

„Trebuia să îmi suprimi acest noroc. Nu vin aici să va bateți voi joc de mine. Dacă nu am meritat să ajung aici, trebuia să mă eliminați până acum. Am avut ținute foarte bune și nu știu de ce nu mi le-ați punctat, nu știu din ce cauza.

Am fost carnea voastră de tun în foarte multe ediții. Dacă voi credeți că eu țin piept, n-aveți decât. M-ați transformat într-un om care se ceartă cu voi non-stop. trebuie să avem respect unul față de altul.

Eu nu am mai văzut vreun jurat la alte emisiuni TV să vorbească cum vorbiți voi. Mi-ai zis că la niciun eveniment monden din spațiul public, nu m-am îmbrăcat că lumea. Cu altă concurență, nu v-ați permite să faceți ce faceți cu mine”, a fost și replica Cristinei Șișcanu.

 
 
Loading...