Randi a găsit în sfârşit acei ochi verzi despre care cântă în piesele sale. Aflat la filmări, la Chişinău, solistul a descoperit o domnişoară sexy care a devenit personajul feminin din clipul său.


O armată de oameni a adus Randi după el la Chilşinău pentru filmările mai multor clipuri. Piesele pentru care s-a muncit din greu se numesc „Fana mea” și „Umbrele. cele două videoclipuri au fost puse în scenă de celebrul regizor Roman Burlaca, care are la activ colaborări cu o mulțime de artiști mari din România, dar în special cu băieţii cu feţele vopsite de la Carla’s Dreams.

randi_si_moldoveanca.jpg

randi chisinau filmari
Randi, alături de tânăra care a fost aleasă să fie distribuită în clipul său
Foto: arhivă personală

"Am căutat și am tot căutat şi în sfârșit am găsit ochii ăia verzi la Chișinău. Posesoarea lor se numeşte Dorina Darii, protagonista următorului meu single, «Fana Mea». Am fost de nenumărate ori la Chișinău, cu concerte, dar este pentru prima oară când filmez videoclip aici. Veți vedea, a ieșit ceva diferit de ceea ce am lansat până acum. Mai multe nu vă spun, vă las să descoperiți când lansăm clipurile”, a povestit Randi pentru Click!.

Artistul și echipa sa au îmbinat utilul cu plăcutul, iar în ziua liberă dintre filmări, au vizitat Chișinăul și împrejurimile sale. Randi a fost cel mai încântat de o excursie la celebrele crame subterane Cricova, unde a degustat vinuri moldovenești şi s-a delectat cu preparate tradiţionale. 

Până lansează noul single, Randi va pregăteşte în online, luna aceasta, un cover-tribut la piesa Laurei Stoica, „Nicio stea”. 

Loading...