A făcut o impresie bună la repetițiile de la Tel Aviv, însă Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, nu este cotată printre favoritele la câștigarea trofeului. Ba dimpotrivă. Doar 1% dintre cei care pariază pentru a ghici câștigătorul și-au pus speranțele în Ester.


Echipa României a atras toate privirile la ceremonia de deschidere a concursului de la Tel Aviv. Îmbrăcată elegant, Ester și-a afișat cel mai strălucitor zâmbet și a călcat cu încredere pe covorul portocaliu de la Teatrul Național al Israelului, acolo unde a avut loc defilarea celor 41 de delegații. Alături de ea a fost și Bruce, pe care îl știți de la Exatlon, unul dintre dansatorii ei. Solista s-a simțit minunat, ba chiar a dat și autografe.

ester_peony_eurovision_2019.jpg

ester peony eurovision 2019
Ester Peony a oferit autografe pe covorul portocaliu de la Tel Aviv
Foto: Facebook

 

Eurovision a devenit asemenea unei competiții sportive, căci fanii înfocați ai concursului de muzică fac pariuri serioase cu privire la câștigătorii din fiecare an. Candidatul Olandei, Duncan Laurence, este considerat favorit în 2019. Conform caselor de pariuri online, olandezul se luptă cu reprezentantul Suediei, John Lundvik, și cu cel al Franței, Bilal Hassani.

Din păcate, Ester Peony nu se află în topul preferaților. Românca a strâns doar 1% cotă pentru câștigarea Eurovision 2019, conform eurovisionworld.com.

 

Ester Peony cântă în a doua semifinală Eurovision 2019

eurovision_semifinala_2.jpg

eurovision 2019 semifinala 2
Ordinea intrării în cea de-a doua semifinală Eurovision 2019

 

Ester Peony, reprezentanta României la ediţia din acest an cu piesa „On a Sunday“, va urca pe scena Eurovision Song Contest în 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă: Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta. 

Prima semifinală are loc în 14 mai, iar țările concurente sunt: Slovenia, Belarus, Cehia, Muntenegru, Cipru, Serbia, Finlanda, Polonia, Ungaria, Estonia, Portugalia, San Marino, Islanda, Georgia, Australia, Belgia, Ucraina, Grecia.
Finala în care speră să intre și Ester va avea loc în 18 mai.

Iată cum s-a descurcat Ester Peony la a doua repetiție oficială

 
 
Loading...