Mira se recuperează greu după accidentul rutier pe care l-a suferit săptămâna trecută. Artista se întorcea de la Cluj şi a povestit că abia aştepta să ajungă acasă, când un TIR s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroșând două autoturisme care circulau din sens opus. Într-unul dintre ele se afla cântăreaţa care nici acum nu şi-a revenit din şoc. Nici fizic, solista nu este prea bine, ea fiind nevoită să-şi anuleze o serie de concerte.


Mira a suferit o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre, iar durerile pe care le are şi se pare că îi vor face mari probleme mult timp de-acum încolo sunt insuportabile. Cântăreaţa le-a povestit apropiaţilor că nu poate dormi noaptea din cauza acestor leziuni şi că este nevoită să ia calmante.

mira.jpg

Artista a fost mutată de la Râmnicu-Vâlcea la o clinică privată din Capitală
Foto: arhivă personală

"Voi rămâne cu probleme la coloană toată viaţa şi cu cicatrici pe faţă. Am şi acum probleme la nas şi dureri mari. Sunt într-o perioadă de repaus şi o să fac fizioterapie. Cam atât pot face pentru coloană, pentru că nu se poate interveni chirurgical. Ziua rezist, dar noaptea iau pastile contra durerilor şi pentru a putea dormi. Nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Mi se pare că a fost un vis urât. M-am gândit să-i cer daune şoferului pentru că eu practic mi-am pierdut mai multe contracte, acum când eram şi în promovare cu noua piesă", a spus artista.  

Luni (18 septembrie), mașina în care se aflau Mira, Gino Manzotti și managerul formației Dj Project a fost implicată într-un accident pe DN7. Conform datelor furnizate de IPJ Vâlcea, incidentul rutier s-a produs după ce un TIR înmatriculat în Bihor, care circula pe direcţia Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroșând două autoturisme care circulau din sens opus.  

 
 
Loading...