Finalul anului 2017 a venit cu o veste-șoc pentru șefii de la TVR 2! Asta pentru că Mircea Radu, colegul de prezentare al Marinei Almășan, la emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”, a decis să plece să lucreze la vechea sa dragoste, Antena 1.


Locul său a rămas vacant, însă nu pentru mult timp! Pentru că în urma plecării lui s-a organizat un casting, Marina Almășan a avut mai multe propuneri, iar norocosul ales a fost nimeni altul decât Claudiu Bleonț (58 de ani). “Viitorul meu coleg este un actor minunat, pe care eu îl iubesc de prima oară de când l-am văzut pe scenă, am colaborat cu el în anii trecuți și mi-a lăsat o impresie foarte bună, pentru că este un om foarte creativ, spontan și are un simt ludic foarte dezvoltat, îi place să intre în diverse roluri, să improvizeze. Este și un artist cu o profunzime impresionantă, a citit și a jucat foarte mult”, ne-a declarat Marina Almășan, marți, 13 februarie, la evenimentul “Femei de 10, Bărbați de 10” pe care îl organizează lunar.

claudiu_bleont.jpg

Claudiu Bleont
Claudiu Bleonț este noua vedetă de la TVR2
foto: Sever Gheorghe

De asemenea, aecasta ne-a mai spus că au fost mulți doritori care sperau să prezinte emisiunea alături de ea. “A fost o concurență strânsă, dar nu vreau să îi numesc pe ceilalți participanți, ca să nu se simtă jenați că ei nu au luat concursul. Au fost și oameni de televiziune, actori și cântăreți, ba chiar și un politician, dar a câștigat Claudiu Bleonț. Concursul a impus o proba de dosar, ca să zic așa, CV-urile lor și colaborările anterioare pe care le-am avut cu fiecare”, a conchis, pentru Click!, Marina Almășan.

 
 
Loading...