Sora Deliei a făcut nuntă mare la sfârșitul săptămânii trecute, iar cântăreața și soțul ei, impresarul Răzvan Munteanu le-au fost nași tinerilor miri. Dacă despre Oana toată lumea știe că este la fel de interesată de muzică precum sora ei, despre Răzvan Miheț, soțul ei, nu se știu prea multe.


Oana Matache, sora Deliei, s-a căsătorit duminică, 28 mai, cu bărbatul care i-a furat inima în urmă cu un an și căruia îi va dărui un copil peste câteva luni.

Este vorba despre Răzvan Miheţ, un bucureștean căruia îi plac adrenalina, viteza şi sportul. Iar asta se vede cu ochiul liber.

screenshot_2017-05-29-11-27-26-1.png

razvan mihet
Răzvan Miheț este pasioant de exercițiile fizice
foto: arhivă personală

 

Soțul Oanei are un corp îndelung lucrat la sală, care l-a recomandat pentru coperta unei reviste dedicate bărbaților, dar și pentru câteva reclame. Astfel, în 2014, Răzvan Miheț a apărut pe coperta revistei “Men’s Health”. Recent, tânărul a apărut și în reclamele stradale ale unui lanț de hipermarketuri.

screenshot_2017-05-29-11-27-18-1.png

razvan mihet
Răzvan Miheț, într-o reclamă la un lanț de hipermarketuri
foto: arhivă personală

 

Mare iubitor de sporturi extreme, căţărări, parkour, surfing sau sărituri cu paraşuta, Răzvan a intrat la un moment dat în afaceri şi şi-a deschis o firmă prin care comercializa tricouri importate. Multe vedete i-au purtat atunci tricourile, ajutându-l să-și promoveze afacerea.

bogas.ro

 
 
Loading...