Horia Vîrlan le dă sâmbătă de lucru altor concurenţi care vor să obţină titlul de cea mai bună gazdă. La emisiunea Super Cireaşa de pe tort are de la Prima TV, două cupluri se confruntă pentru a câştiga. Este vorba despre Ioana Petric şi Cristian Dumitrescu, solistul trupei Narcotic Sound, şi Marcel Toader cu soţia sa, Maria Constantin.

Echipele vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan şi vor găti meniuri diferite, iar surprizele se vor ţine lanţ din partea fiecărei echipe în lupta de a câştigă Super Cireaşa de pe tort.  "Ne-am distrat foarte mult, mi-a plăcut la emisiune. Toate preparatele ne-au ieşit foarte bine, chiar şi lava cake, pe care am făcut-o pentru prima oară. Cel mai mult mi-a plăcut că am gătit împreună. Cristi a făcut o salată de icre senzaţională", a declarat cârcotaşa Ioana Petric.

maria constantin piata super cireasa de pe tort
Maria Constantin le-a cântat vânzătorilor din piaţă
foto: captură Prima Tv

Maria Constantin, soţia lui Marcel Toader, a făcut susţinut un adevărat spectacol folcloric în piaţă, unde a cântat pentru a-i bine dispune pe cei aflaţi acolo.

 

Din emisiune, nu vor lipsi, binenţeles, comentariile acide ale lui Horia Vîrlan care vor face deliciul telespectatorilor precum şi ponturi culinare pentru cei de acasă care îşi doresc să afle cum se gătesc de fapt multe reţete ale vedetelor. Sâmbătă de la ora 20.30 o nouă ediţie a emisiunii Super Cireaşa de pe tort îi aşteaptă pe telespectatori cu un show culinar pe cinste. 

 

loading...
Loading...