Cristina Mihaela Dorobanțu și logodnicul ei, Mihai, au sărbătorit 5 ani de relație, la Instanbul. Cei doi s-au cunoscut cei doi, la o petrecere la mare în urmă cu jumătate de deceniu şi de atunci îşi fac planuri de viitor împreună.


Cristina Mihaela Dorobanțu (27 de ani) este recunoscătoare pentru tot ceea ce se întâmplă în viață ei. A ajuns să lucreze în televiziune, visul ei de mic copil, este admirată pe reţelele de socializare de sute de mii de oameni și are parte de o iubire ca în filme, despre care a vorbit cu multă emoţie.

“Ne-am cunoscut la mare, în urmă cu cinci ani, la o petrecere. El mă ştia de ceva vreme atunci şi a considerat că este momentul ideal pentru a intra în vorbă cu mine. M-a invitat la masă, la restaurantul Scoica, iar în acea seară am vorbit mult, am descoperit că avem atât de multe lucruri în comun, şi a fost nevoie doar de o clipă pentru ca flacăra iubirii să izbucnească. A fost dragoste la prima vedere.

cristina-mihaela-dorobantu-logodnic.jpg

cristina mihaela logodnic
Crisitina Mihaela şi Mihai se cunosc de 5 ani
Foto: arhivă personală

De atunci ne-a plăcut să fim discreţi în ceea ce priveşte viaţa personală. Lui nici pe social media nu îi place să apară. Preferă să se dedice vieţii profesionale şi private, să fim doar noi pentru noi. Rareori am mai postat eu fotografii cu noi doi împreună”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanţu, citată de www.agentiadepresamondenă.com.

Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil" a fost cerută în căsătorie la sfârşitul lunii mai, în garaj, fix înainte de a pleca în vacanţă. 

Cristina Mihaela Dorobanţu, fosta finalistă a emisiunii“Bravo, ai stil” realizează în prezent “Secrete între fete”, în cadrul emisiunii "Teo Show", de la Kanal D

 

 
 
Loading...