Anul n-a început cu liniște în birourile celor mai importante posturi TV din România. Nu trece o zi fără să aflăm despre o demisie, așa că până în momentul de față s-au adunat 5 nume grele pe listă: Mircea Radu pleacă de la TVR2, Răzvan Ciobanu, de la Kanal D, Dan Bittman, de la Antena 1, iar Adriana Bahmuțeanu, de la Antena Stars. În stand-by stă și Bianca Drăgușanu.


Unii invocă probleme de sănătate, unii, lipsa de timp, alții pur și simplu spun că pleacă la mai bine, nerezistând ofertelor primite de la concurență. Cert este că în spatele declarațiilor frumos ambalate pentru public există mereu și alte motive, cum ar fi nemulțumiri legate de onorariu, probleme legate de audiențele nesatisfăcătoare, rutina, neînțelegerile cu șefii. Finalul lui 2017 ne-a surprins cu vestea, anunțată în premieră de Click!, că Mircea Radu părăsește emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”, pe care o prezenta la TVR 2, alături de Marina Almășan.

new_picture_2.jpg

Mircea Radu, Marina Almasan, Dan Bittman, Razvan Ciobanu, Gabriela Cristea, Adriana Bahmuteanu, Bianac Dragusanu, demisii TV, televiziuni
Mircea Radu și Marina Almășan au prezentat emisiunea "Femei de 10, bărbați de 10", la TVR2

Acesteia din urmă nu i-a picat deloc bine decizia colegului și s-a simțit trădată. „Am aflat, cu surprindere (și din păcate nu de la el, ci de la alții), de plecarea lui Mircea. Îi urez succes și mă bucur că revenirea lui în prim-plan, la emisiunea noastră, <Femei de 10, bărbați de 10>, a fost o nouă trambulină pentru el, în carieră. Eu am deja cateva variante pentru un nou partener de prezentare, trebuie doar să iau o decizie până când emisiunea va reveni pe post, după vacanță, undeva în februarie-martie 2018”, a declarat Marina Almășan, în exclusivitate pentru Click! Ulterior, Mircea Radu a confirmat pe Facebook că este în discuții cu Antena 1 pentru “un format mare de televiziune în care cred”. Se pare că ar fi vorba despre un reality-show “Miss fata de la țară”, un format difuzat în trecut și la Prima TV.

18700464_793464730822662_7337262758172408492_o.jpg

Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu a colaborat 6 ani cu Antena Stars

Din 3 ianuarie, Adriana Bahmuțeanu (41 de ani) n-a mai revenit pe sticlă, la Antena Stars, la emisiunea “Agenția VIP”, alături de colegii ei, Cristian Brancu (44 de ani) și Bianca Sârbu (40 de ani). Bahmu și-a motivat decizia pe Facebook, asta după ce inițial nu a dorit să ne declare prea multe la telefon, fiind ușor surprinsă că am aflat înainte de a deveni totul oficial. Pe Internet a oferit o declarație elegantă, așa cum fac toate vedetele în astfel de situații delicate. “Vreau ca anul ce tocmai a început să îmi aducă schimbări pe toate planurile existenţei mele. Aşadar, după mai bine de şase ani de provocări, aventură şi competiţie, călătoria mea alături de echipa postului se încheie aici. Am convingerea că viaţa este o aventură formată din provocări, episoade, lecţii sau obstacole pe care trebuie să le depăşim. Mulţumesc mult tuturor”, a scris ea pe Facebook. Surse din Antena Stars ne-au dezvăluit că ea ar fi avut mari nemulţumiri privind ora de difuzare a producţiei (n.r - începea la orele 22.00) şi că ajungea prea târziu acasă, la micuţii ei, pe care îi găsea dormind.

maxresdefault.jpg

razvan ciobanu
Răzvan Ciobanu a plecat de la "Bravo, ai stil!"

O demisie a venit deunăzi și dinspre postul Kanal D. Designerul Răzvan Ciobanu, juratul de la “Bravo, ai stil”, a anunțat că se retrage de la pupitrul emisiunii, după trei sezoane, motivând lipsa de timp pentru propria afacere. “A fost singurul proiect TV din care mi-am dorit să fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer și clienții mei au avut de suferit. Așa că am ales că pentru o perioadă să mă ocup exclusiv de atelier, clienți și colecții noi. Dar sunt recunoscător celor din famila Kanal D că au avut încredere în mine să îmi pună pe umeri așa o parte importantă din show”, a spus el. Ulterior, designerul a dat mai multe din casă, lăsând de înțeles că n-a mai putut face ritmului infernal de la filmări. “Emisiunea se filma 3 zile pe săptămână, iar eu pentru atelierul meu lucram doar marți și vineri. Tot programul meu era dat peste cap, încât nici nu mai apucam să ies în oraș să mănânc ceva”, a declarat RăzvanCiobanu pentru ww.evz.ro.

gabi_cristea_craciun_2.jpg

gabi cristea
Gabi Cristea, Tavi Clonda și fiica lor
foto: arhiva personală

Tot la Kanal D e mare vâlvă și în jurul emisiunii “Te vreau lângă mine”, prezentată acum de Bianca Drăgușanu, care din 18 septembrie a înlocuit-o pe titulara Gabriela Cristea. Aceasta din urmă a devenit mămică pe 23 septembrie, iar acum își pregătește terenul pentru revenirea pe post. “Știu că abia așteptați să ne reîntâlnim, sunt și eu pregătită și nerăbdătoare, sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Vă îmbrățișez cu drag”, a scris Gabriela pe Facebook. În prezent, Bianca se află în vacanță, însă surse din anturajul ei ne-au spus că vedeta nu ține cu dinții de noul job, mai ales că este ocupată până peste cap cu atelierul ei de modă, dar și cu fetița ei, Sofia (un an și 3 luni). Cei din Kanal D nu au anunțat momentan nimic oficial despre soarta celor două prezentoare TV.  

img_1599.jpg

Dan Bittman
Dan Bittman nu va mai prezenta "Aici eu sunt vedeta!"

O plecare surprinzătoare s-a consemnat și la Antena 1. După un sezon spectaculos, cu invitați care mai de care, Dan Bittman (55 de ani) părăsește show-ul “Aici eu sunt vedeta!”. În locul lui a venit Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii “Te cunosc de undeva”, proiect care s-ar afla pe făraș în trustul Intact. “Am primit cu bucurie  propunerea să prezint acest show nou, haios, curat și distractiv, pentru că îmi place să lucrez cu copiii. E mult mai ușor și mai drăguț de lucrat cu ei, pentru că sunt sinceri. Și chiar știu cum să mă comport cu ei. Sunt tată, am și eu doi copii acasă, și sunt și actor la Teatrul <Ion Creangă>, care-i un teatru pentru copii. Deja am început filmările pentru noul sezon și în platou, la înregistrări, este o distracție totală”, spune Cosmin Seleși. Nu este pentru prima dată când Dan Bittman părăsește Antena 1, în 2014 fiind înlăturat din juriul “X-Factor”. În locul lui a venit atunci Horia Brenciu. Legat de plecarea recentă, solistul de la Holograf a declarat pentru www.paginademedia.rocă a avut un contract de un an cu Antena 1 și că despărțirea a fost mutuală.

 
 
Loading...