Nu doar pentru Bianca Drăgușanu ospătarii închid ochii atunci când vedeta își scoate cățelul la restaurant. I s-a întâmplat și Adelinei Pestrițu să primească astfel de favoruri când a venit cu patrupedul la local. Bruneta și-a răsfățat animalul de companie lăsându-l liber pe o canapea.


Adelina Pestrițu își răsfață în fel și chip cățelul. Merge peste tot cu Nobby, iar acasă patrupedul are un loc special amenajat. Animalul de companie al vedetei este dus periodic la coafor și tratat ca un adevărat VIP.

12-13-vedete-bianca.jpg

bianca dragusanu bella catel
Bianca nu pleacă nicăieri fără Bella
foto: arhiva personală

Asemeni Bellei, cățelușa Biancăi Drăgușanu, care își însoțește stăpâna peste tot, și Nobby beneficiază și ea de toată atenția. Recent, Adelinei i s-a permis să-și lase cățelușul la masă, așa că Nobby a profitat de libertate și a inspectat o canapea. 

pestritu.jpg

adelina pestritu catel nobby restaurant
Adelina merge și la restaurant cu cățelul ei
foto: arhiva personală

Nobby, căţeluşa Adelinei Pestriţu, mănâncă doar bucate alese, are hăinuţe de firmă, ba chiar şi un şofer.

Dacă Adelina Pestriţu merge frecvent la salon ca să se coafeze, Nobby face acelaşi lucru. Căţelul merge și el la un salon veterinar. 

"Îmi iubesc căţeluşa şi îi fac toate poftele. Este adevărat că o duc săptămânal la salon veterinar ca să o spele, să o cureţe, să o tundă când e cazul. Nu prea mai am timp eu să merg cu ea, dar are la dispoziţie un şofer care o duce. E normal să arate şi ea bine, să fie îngrijită", declara Adelina.

 
 
Loading...