Botezatu s-a ales cu porecla „Cătălin gură de aur” după ce l-a pus într-o situaţie nu tocmai plăcută pe bunul său prieten, Alexandru Ciucu.


Cătălin Botezatu s-a transformat în Cupidon pentru bunul său prieten, Alexandru Ciucu, în urmă cu şapte ani, când cei doi designeri au asigurat ţinutele prezentatorilor Cerbului de Aur, Alina Sorescu, Ruxandra Gheorghe şi Elvin Dandel.

O săptămână, cât a durat Festivalul, Alex Ciucu s-a tot perpelit de dragul Alinei Sorescu, pe care nu o cunoştea la vremea respectivă. În ultima zi, şi-a luat inima în dinţi şi i-a cerut lui Bote mai multe informaţii despre blonda cu ochi albaştri care îi picase cu tronc. „Nu ştiu, Alex, ea nu e din alea, e treabă serioasă cu fata asta. E cuminte”, a fost replica lui Bote când Ciucu i-a mărturisit că vrea să se cupleze cu Alina.

Văzând că prietenul său insită să îi facă „lipeala” cu solista, Cătălin i-a promis lui Alex că îi va face o prezentare frumoasă, fără glume nepotrivite. Imediat ce Festivalul s-a terminat, Bote a luat-o pe cântăreaţă în culise şi i-a spus direct: „Alina, hai să îţi prezint pe unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei, un băiat serios. El e Alex şi îi place tare mult de tine, atât de mult încât cred că vrea să te ia şi de nevastă”.

Lui Ciucu i-a căzut cerul în cap la auzul acestei prezentări, însă, pentru că el s-a căsătorit cu Alina, la doi ani de la această întâmplare, a decis să îi pună o poreclă pe măsură lui Bote: „Cătălin gură de aur”.

Loading...