Câteva nume importante din showbiz-ul nostru au apărut în ipostaze dintre cele mai indecente. Printre ele se numără şi Monica Gabor, împreună cu Irinel Columbeanu, protagoniştii unei aşa-zise partide de sex oral.


În 2007, Monica şi Irinel Columbeanu, pe vremea aceea soţul ei, au fost implicaţi într-un scandal, după ce în presă a apărut un video cu vedeta care îi făcea sex oral acestuia într-un restaurant.

În clipul respectiv, fosta doamnă Columbeanu este filmată pe gaura cheii, în timp ce îi face sex oral lui Irinel, într-un restaurant. Omul de afaceri stă în picioare, iar Monica în genunchi. Pe fundal se aude muzica, în vreme ce Irinel îşi priveşte consoarta şi stă încordat. Monica Gabor dă din cap repede, parcă mecanic, dar cu afecţiune.

Faţa ei nu se vede foarte bine, deoarece în cadru era un pahar care nu lăsa foarte multă vizibilitate. Columbeanu rezistă, în ciuda eforturilor tandre, dar şi disperate ale soţiei. La un moment dat oboseşte şi se aşază pe scaun, în timp ce ea se lasă tot mai jos.


Monica Columbeanu - sex in restaurant cu Irinel by ObservatordeBacau

Monica Gabor, măritată cinci ani cu Irinel Columbeanu

monica-gabor-si-irinel.jpg

Monica Gabor s-a cuplat în 2005 cu Irinel Columbeanu şi s-a căsătorit cu el în anul următor
FOTO: Arhiva personală

 

Bruneta a devenit cunoscută după ce în 2005 s-a cuplat cu omul de afaceri Irinel Columbeanu şi s-a mutat în vila acestuia din Snagov. Cei doi s-au căsătorit în 2006, după ce fotomodelul a împlinit 18 ani, iar un an mai târziu li s-a născut şi prima fiică, Irina. În 2010, căsnicia Monicăi cu Irinel a început să scârţâie, fotomodelul mutându-se în Los Angeles. În 2011, cei doi au divorțat.

Monica Gabor făcea sex pe 200 de lei

Faptul că Moni ar fi prestat servicii sexuale pe bani, înainte de a-l cunoaşte pe Irinel, este susţinut de mărturisirea unei tinere care a lucrat cu ea, în urmă cu mai mulţi ani. S-au întânit în Bucureşti în calitate de colege de apartament, deşi ele se cunoşteau din Bacău, din copilărie. Nici când s-au revăzut în Capitală nu erau prea în vârstă: Monica avea 16 ani, iar fata de care vorbim 15 ani.

În urmă cu ceva timp, Crina a stat de vorbă cu Click.ro despre perioada agitată în care a locuit în Bucureşti, în 2004, şi a făcut sex pe bani cu diverşi bărbaţi, unii dintre ei foarte cunoscuţi.

„Ne-am întâlnit la Bucureşti, în toamna lui 2004, în apartamentul deţinut de cineva din Bacău, eu fiind prostituată şi fiindu-mi prezentată în calitate de colegă de apartament şi de job", povestea tânăra în 2013.

Ea a dezvăluit că s-a întâlnit cu Monica în câteva ocazii la Bacău, la show-uri erotice în aşa-zise "cuiburi de curve", care se încheiau cu sex. „Prima dată, a fost la ziua unui domn foarte influent. Fusese chemată acolo la o petrecere privată cu foarte mulţi bărbaţi şi câteva fete care erau, la fel, dame de companie. Monica era şi ea acolo. Ţin minte că a stat la masă şi a băut, după care fetele, inclusiv eu şi Monica, am mers în camerele de hotel  şi am aşteptat să vină 1, 2, 3 bărbaţi, să întreţinem relaţii sexuale cu ei", a continuat Crina.

„La Bucureşti am locuit împreună doar două săptămâni şi îmi amintesc că un domn de televiziune a venit în postură de client la noi şi a mers cu Monica în cameră", a precizat fosta colegă.

Crina ne-a mai spus că tarifele pentru partidele de sex erau fixe: un milion şi jumătate de lei vechi - oral şi normal, două milioane - ora. În anumite cazuri, putea fi şi sex anal.

Monica Gabor, vândută pe 1.000 de dolari

Monica şi Crina sunt doar două dintre cele 40 de victime ale reţelei de prostituţie coordonate de Dinu Damaschin, "tatăl adoptiv" al fostei doamne Columbeanu. Deşi Moni nu a recunoscut că ar fi făcut sex pe bani cu bărbaţi, ea a povestit că Damaschin a "vândut-o" unui bărbat  pe nume Cristi Tănase pe suma de 1.000 de dolari, cu care a fost obligată să se culce.

"Într-o seară Dinu Damaschin m-a dus la «Latin» unde l-a invitat si pe Cristi Tanase si i-a spus acestuia ca sunt virgina si ca ma da pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord si m-a obligat sa merg cu el la Hotel Decebal. Impotriva vointei mele am fost cu acesta la hotel, am inceput sa plang, i-am spus lui Cristi Tanase ca sunt virgina. El a spus ca nu-l intereseaza, dupa care m-a violat", declara ea în acea perioadă.

monica-si-chinezul.jpg

Monica s-a mutat în Statele Unite, unde locuieşte cu iubitul ei, un om de afaceri chinez care a lansat băutura energizantă Mr. Pink.
FOTO: Arhiva personală

 

"Dinu Damaschin m-a sunat şi mi-a spus să merg la Bucureşti cu Ovidiu Hasan şi cu una dintre fetele care lucrează la bar deoarece erau invitaţi la nuntă lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nuţu Cămătaru, persoană care l-a cununat cu Vali Vijelie. Am fost cazată la Hotel B. (...) şi am stat în camera cu Dinu Damschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină. Am fost plasată la o masă unde era Corneliu Iacobov şi un om de afaceri din Slănic Moldova şi prostituatele de la clubul lui Ovidiu Hasan. Corneliu Iacobov mi-a propus să merg cu el într o camera a vilei unde ne-am dus ulterior, să întreţinem relaţii sexuale, iar eu am refuzat spunându-i că eu am înţeles de la Dinu că trebuie să-i ţinem doar companie", a mai spus Monica.

 
 
Loading...