Vestea cea mai fericită din viața Gabrielei Cristea se confirmă! Prezentatoarea de la "Te iubesc de nu te vezi" este însărcinată pentru a doua oară, iar vedeta a anunțat totul în direct la Antena Stars chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani.


"M-am străduit să-l împachetez, să fie totul bine", a spus Gabriela în timp ce aducea o cutie imensă în platou, ajutată de soțul său, Tavi Clonda, invitat special în emisiune. În pachetul frumos aranjat erau mai multe baloane galbene de care au fost agățați niște botoșei.

gabriela_cristea_burtica.jpg

gabriela cristea burta de gravida
Burtica de gravidă a Gabrielei a început să se vadă bine
foto: captură Antena Stars

 

"Sunt chiar de zero luni, dacă stau să mă gândesc (încălțările - n.r.), pentru că da, sunt însărcinată. Azi mi-am pus și o rochie mai strâmtă ca să se vadă. Sunt gravidă de ceva vreme. Victoria este foarte fericită, știe că va fi surioară mai mare. Deocamdată nu știm dacă va fi frățior sau surioară", a spus, radiind de fericire, Gabriela Cristea.

gabriela_cristea_sot_fetita.jpg

gabriela cristea tavi clonda fetita
Gabriela Cristea i-a avut invitați în emisiune pe soț și pe fiică
foto: captură Antena Stars

 

Tavi Clonda, fericitul tătic, i-a sărutat burtica deja vizibilă a soției sale. Mai mult, acesta a afirmat că vestea i-a luat prin surprindere și că nu mai sperau la un al doilea copil. Iată că, la 44 de ani, vedeta de la Antena Stars va deveni mamă pentru a doua oară, motiv pentru care deja s-a apucat să caute o bonă care să o ajute cu creșterea primei sale fetițe, Bella Victoria Margot.

gabriela_cristea_insarcinata_a_doua_oara.jpg

gabriela cristea insarcinata
Gabriela Cristea a ales un mod inedit de a anunța că va mai avea un copil
foto: captură Antena Stars
Loading...