Adela Popescu, în vârstă de 34 de ani, va deveni mama pentru a treia oară. Pregătirile pentru întâmpinarea celui de-al treilea băiețel al familiei sunt în toi, vedeta și familia ei mutându-se deja într-o casă nouă, mai spațioasă. De când a făcut anunțul despre sarcină, Adela nu a exagerat cu expunerea pe rețelele de socializare, însă recent a distribuit o fotografie în care burtica de gravidă este vizibilă.


Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinții unui băiețel în aproximativ patru luni. Deși este însărcinată în 20 de săptămâni, silueta Adelei nu a suferit modificări radicale, iar sarcina vedetei pare să fie una ușoară. Actrița a distribuit o fotografie pe pagina personală de Instagram în care își expune mândră burtica. ''Le-am trimis prietenelor mele update la situație. 20 de săptămâni'', a scris Adela Popescu alături de fotografie. 

burtica-adela.png

burtica adela popescu
Adela Popescu este însărcinată în 20 de săptămâni
Sursă foto: Arhivă personală/Instagram Adela Popescu

Adela Popescu se numără printre norocoase, căci în ciuda faptului că a intrat în al doilea trimestru de sarcină, nu a acumulat multe kilograme în plus, iar fericirea i se poate citi pe chip. În plus, după nașterea celor doi băieți s-a recuperat repede și, probabil așa se va întâmpla și după ce al treilea copil va veni pe lume. 

Adela Popescu trăiește viața la care a visat dintotdeauna 

Într-un interviu recent acordat în cadrul unui podcast moderat de Mihai Morar, Adela a vorbit cu drag despre viața de familie. Vedeta susține că trăiește așa cum a dorit dintotdeauna, înconjurată de dragoste, înțelegere și armonie. Ea a vorbit despre modul în care Radu Vâlcan i-a oferit încrederea necesară pentru a duce la îndeplinire orice proiect pe care îl demarează. Potrivit Adelei, Radu a știut, de la bun început, "cum să o facă se se simtă cea mai frumoasă și cea mai inteligentă femeie". 

”Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, a declarat actrița într-un interviu realizat de Mihai Morar.

 
 
Loading...