Lorelai Moşneguţu a impresionat o ţară întreagă prin talentul său muzical, dar şi prin provestea de viaţă pe care tânăra artistă o are.


Lorelai Moşneguţu (15 ani) a visat multă vreme la momentul în care avea să se mute în Bucureşti, şi, recent, şi-a cumpărat un apartament în zona Popeşti Leordeni, în capitală, unde s-a mutat imediat, alături de mama ei. Lorelai a anunţat la puţin timp după ce a câştigat marele premiu că îşi doreşte un apartament în Bucureşti, iar visul i s-a împlinit. Micuţa artistă şi-a amenajat camera aşa cum îi place ei mai mult.

Noul apartament al câştigătoareai ultimului sezon Românii au talent
Foto Captura video ProTv

Lorelai are o bibliotecă plină cu trofee câştigate de ea, ele atestându-i pasiunea pentru artă şi talentul cu care a fost înzestrată.

Foto captură video Protv

Mobilierul este conceput astfel încât Lorelai să poată ajunge la orice îşi doreşte, fără ajutor. Aceasta este foarte încântată de noua locuinţă, dar şi de grădina de 100 mp de care dispune.

„Mi-am făcut dormitorul exact cum am vrut. Cu poze cu mine mică. Am făcut primul meu Crăciun aici, în acest apartament. prin octombrie am găsit apartamentul, după patru apartamente vizionate”, a explicat Lorelai Moșneguțu pentru ProTv.

loading...
Loading...