Bad Angie a avut un debut memorabil în cadrul show-ului culinar Chefi la cuțite și a avut grijă să se facă remarcată, aceasta a ajuns până în semifinale.


Bad Angie a publicat de-a lungul timpului mai multe fotografii în care este doar în sutien, demonstrând astfel faptul că nu-i este teamă de privirile sau de vorbele oamenilor. 

angiemoisescu.jpg

Bad Angie, Chefi la Cuțite
Bad Angie, cu sânii la vedere
Foto: Facebook

bad-angie-angie-moisescu-chefi-la-cutite.jpg

Bad Angie, Chefi la Cuțite
Bad Angie, cu sânii la vedere
Foto: Facebook

Preferta lui Chef Scărlătescu a povestit recent pentru Antena Stars că nu a avut un trecut fericit și că i-a fost greu să cedeze custodia copilului său.

"Am fost căsătorită timp de 4 ani. Am cedat custodia copilului, pentru că aşa a fost situaţia mea financiară atunci. O pensie alimentară era foarte mică. Mama era bolnavă, la pat. Trebuia să am grijă de ea. Când am divorţat aveam 22 de ani şi când m-am căsătorit aveam 19 ani. Acum, gândind la rece, îmi doream doar o familie, nu eram îndrăgostită. Dansul a fost o alegere forţată. Am rămas eu singură să am grijă de mama şi trebuia să găsesc un job care să ne întreţină. Nu ştiam să stau pe tocuri. Eram băieţoaică şi nu puteam să dansez pe tocuri. Regret în fiecare zi, când pun capul pe pernă. Ne vedem o dată sau de două ori pe lună. Sufăr în fiecare seară. Sunt mândră că sunt mamă, chiar cu jumătate de normă. Ştiu că o să fiu blamată acum, sunt obişnuită. Doar pe mama o mai am. Mâncarea îmi aduce aminte de familie. Pentru mine, familie înseamnă doar mamă şi copil. Ne-am distanţat foarte mult, după ce a murit tatăl meu. Eu cu fratele şi cu sora mea nu ne mai vorbim, nici de sărbători nu ne mai sunăm. Am un iubit foarte exigent şi poate de aceea ne-am găsit şi ne-am completat. Noi am fost prieteni, apoi am devenit colegi de apartament. El nu voia să împărţim cheltuielile, că era un gentleman. Am descoperit un alt Andrei în el, mi-a plăcut ce am văzut", a declarat Angie.

 
 
Loading...