Dana Rogoz a împlinit deja o săptămână de când a devenit mamă pentru a doua oară și toate grijile pe care și le-a făcut înainte de a naște au dispărut. Dana și soțul ei se descurcă foarte bine fără ajutorul bunicilor sau al unei bone. Mai mult, vedeta pare să nu ducă deloc grija kilogramelor în plus.


Dana Rogoz a marcat împlinirea unei săptămâni de când a devenit mamă de fată printr-o postare emoționantă pe Facebook.

Actrița se simte ușurată după ce toate grijile legate de felul în care va decurge viața ei după nașterea celui de-al doilea copil s-au evaporat. Fără ajutorul unei bone și fără bunici aproape, dată fiind epidemia de coronavirus, Dana s-a temut că va fi copleșită de oboseală și emoții. Realitatea a fost însă mult mai blândă cu actrița de 34 de ani, care acum nici nu și-ar mai dori să fie altcineva în casă cu ei.

”Azi (miercuri, n.r.) Lia Elena a împlinit o săptămâna de viață. Ce vârstă frumoasă: o săptămână! Ce zile de fericire pentru familia noastră! Nu îmi lipsește nimic, am tot ce îmi doresc. Acum câteva luni mă gândeam cum o să facem față singuri situației, fără bonă, fără bunici, fără alt ajutor. Iar azi mă gândeam că nu mi-aș fi dorit nicio secundă să fie altcineva în casă cu noi, care să mă ajute cu fetița. Sunt ca o cățelușă, care nu ar lăsa pe nimeni să se apropie de puiul ei. E minunat așa cum s-au așezat toate până la urmă de la sine”, a scris Dana pe pagina personală de Facebook.

Dana Rogoz, cu abdomenul plat la o săptămână după ce a născut

Dana a abordat și chetiunea spinoasă a kilogramelor în plus după naștere. Chiar dacă imaginile făcute publice nu lasă să se vadă asta, actrița spune că mai are câteva kilograme de dat jos. În general însă, lucurile s-au petrecut exact ca la prima sarcină, iar dana are abdomenul plat, de parcă abia s-ar fi întors d ela sală, nu din maternitate.

”Nnu am vrut să vorbesc toată sarcina mea despre kilograme, tocmai pentru a evita o presiune suplimentară pe mame când vine vorba de acest subiect. Și eu mai am kilograme de dat jos, și la mine zona din dreptul operației e încă inflamată. Iar faptul că am o recuperare ușoară și că uterul s-a retras așa (ca la Vlad) ține în primul rând de niște gene bune, de felul meu de a fi.

dana-rogoz2.jpg

dana rogoz cu abdomenul plat
Dana Rogoz, cu abdomenul plat la o săptămână după ce a născut
foto: arhiva proprie/Facebook

 

Dacă aș fi postat aceste poze mai târziu, aș fi trezit probabil bănuiala că m-am înfometat, că am ținut regim (ceea ce nu recomand niciunei mame imediat după naștere, mai ales dacă alăptează). Dar pentru că așa am ieșit din maternitate, e clar că e vorba de... mult noroc. În privat primesc foarte multe întrebări legate de regimul meu în timpul sarcinii și singurele reguli de care am ținut cont au fost: să nu fac excese, să nu sar mese și să încerc să mănânc cât mai variat și sănătos”, a explicat Dana.

Citește și:

Dana Rogoz a amenajat deja camera copiilor. Arată superb!

Mesajul sfâșietor al Danei Rogoz la 6 ani de la moartea tatălui ei. ”Regret timpul ăla”

Conștientă de faptul că exemplul ei le-a putea descuraja pe unele mămici, care au avut mai mult de luptat cu propria greutate după naștere, Dana a lansat un apel la relaxare. ”Așadar, vă rog din suflet să nu va comparați cu nimeni, să nu vă stresați cu subiectul greutății imediat după naștere. Fiecare are ritmul ei natural de revenire, de recuperare. Bucurați-vă cât mai mult de etapa aceasta de bebelușeală, de primele grimase, de primele băi seara, de tot... căci fiind la al doilea copil știu cât de repede trec.”

 
 
Loading...