Valentina Pelinel (39) şi Cristian Borcea (50) sunt părinţi cu normă întreagă în perioada izolării. Afacerile au trecut pe plan secund, iar o bună parte din timp este dedicată acum celor trei copii pe care îi au împreună, Milan şi gemenele de un anişor. Deşi s-ar putea crede că viața de familie nu este tocmai liniștită cu un puști de trei ani, mereu pus pe șotii și doi bebeluși, iată că Valentina demonstrează încă o dată că este o mamă care face față oricărei situații. Secretul? Multă răbdare şi un ajutor de nădejde!


Valentina Pelinel este mama a trei copii, Milan, în vârstă de trei ani şi gemenele Indira şi Rania, de 1 an. Precum toţi ceilalţi, Valentina şi Cristian Borcea se află în izolare la domiciliul personal, iar activităţile lor de zi cu zi se desfăşoară exclusiv în interiorul locuinţei. Cu toate că viaţa cu trei copii nu este întotdeauna simplă, Valentina Pelinel se descurcă de minune, căci are un adevărat ajutor în persoana micuţului Milan, care este foarte implicat în treburile casei. 

Milan o ajută pe Valentina cu micile treburi casnice 

valentina-si-copiii.jpg

valentina pelinel si copiii
Dimineţile, în familia Pelinel-Borcea, sunt pline de energie pozitivă şi de zâmbete
Foto Instagram Valentina Pelinel

Valentina a demonstrat că nimic nu este prea dificil şi că până şi dimineţile cu doi bebeluşi şi un băieţel de trei ani, cu multă energie, pot fi liniştite. Fostul model a încărcat o fotografie care ilustrează perfect colaborarea dintre membrii familiei Borcea-Pelinel. Gemenele sunt așezate în scaunele special concepute pentru bebeluși, în timp ce Milian le supraveghează cu atenție și le ține companie pentru ca mama lor să poată pregăti liniștită micul dejun. Valentina zâmbește fericită, semn că este mulțumită de modul în care micuții se înțeleg prin semne, căci încă nu pot comunica prin cuvinte.

milan-la-lectii.jpg

milan la lectii
Milan nu neglijează temele de la grădiniţă
Foto Instagram Valentina Pelinel

Un alt instantaneu realizat de Valentina îl înfățișează pe Milan concentându-se asupra temelor de la grădiniță, căci în ciuda faptului că este nevoit să stea acasă din cauza pandemiei, exerciţiile sunt la fel de importante. 

Valentina Pelinel şi Cristian Borcea, la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi 

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează un cuplu sudat care a depășit toate piedicile. Au trăit o poveste de dragoste interzisă la început, căci atunci când s-au îndrăgostit Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, cu care avea doi copii, iar Valentina era soția fostului politcian Cristian Boureanu.

cristi-borcea-si-gemenele.png

cristian borcea si gemenele
Gemenele Indira şi Rania au venit pe lume pe 1 martie 2019
Foto Arhivă personală

Borcea și Vidican au divorțat la notar, la Constanța, în toamna lui 2016. Alina s-a mutat la Miami cu cei doi copii și s-a stabilit în America pentru a-și reface viața, lăsându-i cale liberă Valentinei la inima lui Borcea. Valentina și Cristian Borcea au devenit soți cu acte în regulă în data de 12 septembrie 2018 și par să fie la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

 

Citește și

Gemenele lui Cristi Borcea au împlinit 1 an. Poza de familie care a "topit" Internetul

Cristi Borcea, emoţionat cu fetiţele gemene, la piept. Tablou de familie complet

 
 
Loading...