Cătălin Zmărăndescu, noul concurent de la Ferma, are cu se mândri! Mihai, fiul lui de doar 19 ani, i-a călcat pe urme acestuia, ajungând luptător de MMA și bifând multe victorii în acest sens, având în vedere vârsta acestuia, care abia ce a depășit frumoasa perioadă a majoratului. Iată cum arată Zmărăndescu Jr și cum a ajuns să urmeze aceeași carieră ca tatăl lui, deși începuse să „cocheteze” cu fotbalul!


Luptătorul de kickboxing și-a lăsat fără probleme fiul acasă, în timp ce el se „bate” în prezent pentru marele premiu al competiției de la Pro TV, însă este sigur că Mihai se descurcă.

Cine este și cum arată Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu

Zmărăndescu Jr. este un adevărat campion MMA, strângând multe trofee care să îl facă mândru pe tatăl lui, mai ales dacă luăm în considerare că tânărul luptător promite multe în acest domeniu, după ce în 2017, acesta a reușit să îl facă knockout pe John „Blackbeard” Oliver, un sportiv de vârsta tatălui lui. Tot în urmă cu trei ani, Zmără Jr. a reușit să cucerească prima lui centură de campion MMA, această victorie făcându-l pe tatăl lui să se întoarcă în România, după o perioadă petrecută în străinătate.

catalin-zmarandescu-fiu2.jpg

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu i-a călcat pe urme tatălui lui
Foto: Arhivă personală

Înainte de a se apuca de MMA, Mihai făcea antrenamente de fotbal și era foarte bun și în acest domeniu, însă și-a dat seama pe parcurs că luptele îi plac mai mult. Zmărăndescu Jr. a făcut fotbal nouă ani, inițial la Steaua, după care s-a mutat în Anglia, la West Ham Academy, unde a jucat ca mijlocaș ofensiv un an jumătate.

La întrebarea „de ce te-ai lăsat de fotbal”, Mihai a răspuns fără să clipească: „Pentru că-mi plac luptele atât de mult, mai mult decât fotbalul şi practic asta am vrut eu să fac”. Deși tatăl lui a fost întâi supărat din cauza acestei decizii, deoarece Cătălin era de părere că își aruncă viitorul la gunoi, în timp și-a dat seama că fiul lui a fost făcut pentru MMA. MIhai a început boxul cu primul antrenor al lui Cătălin, Virgil Făşie, iar de acolo a muncit mult și a sacrificat timp și prietenii pentru a-și urma visul și a ajunge unde este în prezent.

mihai-zmarandescu-fiu-evolutie.jpg

Transformarea lui Mihai Zmărăndescu
Foto: Instagram

„Marea mea pasiune este să mă bat (..) Nu pot să zic că n-am emoţii înainte de luptă, dar mi le controlez oarecum şi când începe melodia de intrare şi văd acolo public cât cuprinde deja mă schimb, sunt alt om, încerc să fac show şi, orice ar fi, după meci mă duc la adversar şi-l felicit, fair-playul este fair-play”, spunea Mihai în urmă cu ceva vreme, pentru Fanatik.

În vârstă de 46 de ani, Cătălin Zmărăndescu a locuit o perioadă cu familia în Londra.

catalin-zmarandescu-fiu-mihai1.jpg

Cine este și cum arată Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu
Foto: Arhivă personală

În 2013, Cătălin devenea campion mondial la MMA, la categoria grea, după ce l-a învins pe americanul Vince Lucero prin KO tehnic. În prezent, acesta locuiește la cinci minute de Târgoviște, unde și-a deschis o academie de sport și și-a întemeiat o nouă familie alături de Luiza, femeia alături de care are și o fetiță. Alături de fosta lui soție, Cristina, cu care a avut o căsnicie timp de 14 ani, sportivul are doi copii, Alexandra (17) și Mihai (19).

 
 
Loading...