La începutul lunii februarie, Cristi Borcea ajungea din nou la puşcărie, fiind condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, iar o lună mai târziu fostul finanțator al clubului Dinamo era anunţat că are de executat, de fapt, șapte ani şi șase luni de închisoare, deoarece i-au fost contopite pedepsele din dosarele retrocedărilor ilegale de terenuri şi transferurilor din fotbal.


Judecătorii au decis, la acea dată, să-i scadă lui Borcea din pedeapsă timpul petrecut deja în închisoare, iar afaceristul a cerut, în ultimele luni, nu doar o dată, să fie eliberat condiţionat, neavând însă success în faţa oamenilor legii.

Citiţi şi:

Bobby Păunescu îşi petrece vacanţa în Italia alături de fosta cucerire a lui Justin Bieber, un supermodel american

Fotografii rare cu Traian Băsescu şi nepoţii săi în vacanţă la mare

Nou scandal în Marea Britanie: Meghan Markle şi Prinţul Harry, acuzaţi că sunt ipocriţi

La şase luni după ce Cristi Borcea a ajuns din nou după gratii, Valentina Pelinel pare că îşi duce fericită viaţa fără soţul ei alături, postând în ultimele zile mai multe fotografii pe reţelele de socializare. În cea mai recentă poză, Valentina Pelinel apare alături de Milan, băieţelul pe care îl are cu Borcea, frumoasa vedetă şi micuţul aflându-se în vacanţă în Neptun.

Iată cum arată Valentina Pelinel în prezent

 
 
Loading...
Citeste tot despre: