Emisiunea Masterchef s-a terminat, dar Răzvan Exarhu continuă să ne surprindă cu replici savuroase şi după concursul de gătit de la Pro Tv. Juratul show-ului culinară a descris în stilul lui caracteristic o imagine din adolescenţă în care se mândrea cu o podoabă capilară extrem de bogată. Bucătarul şi-a dezvăluit astfel înfăţişarea cu care făcea furori printre domnişoare.


Răzvan Exarhu (47 de ani) are o carieră impresionantă în radio şi televiziune, iar postul de jurat Masterchef i se potriveşte ca o mănuşă. Exigent şi tranşant în faţa concurenţilor, bucătarul încearcă să noteze cât mai obiectiv prestaţiile concurenţilor, iar ei nu fac altceva decât să ia sfaturile şi să aplice trucurile în preparatele lor. Cu o imagine de dur acum, în adolescenţă Răzvan Exarhu cu păr până la umeri nu părea atât de intimidant. Juratul Masterchef a publicat recent o fotografie cu el în care se laudă cu plete bogate, de parcă nu ne vine a crede ochilor că arăta aşa în adolescenţă.  

exarhu.jpg

razvan exarhu plete podoaba capilara
Aşa arăta chef Exarhu când avea plete bogate
foto: arhiva personală

"Din punct de vedere holistic, nu e normal să ai barbă într-un singur loc", a scris el în dreptul imaginii.  

Răzvan Exarhu nu este priceput doar la bucătarie, ci are şi talent la scris şi a dovedit-o în prima lui carte "Fericirea e un ac de siguranţă". Volumul este un jurnal atipic cu mici lucruri care ne influențează traiul de zi cu zi, în care veţi putea descoperi mai multe laturi ale bucătarului. Juratul Masterchefer este divorţat. În urmă cu doi ani, el s-a separat de Magdalena Exarhu, după 15 ani de căsnicie.

 

 

 

 
 
Loading...