Luna martie a acestui an a fost cea mai cruntă perioadă din viaţa Andreei Bălan, iar artista nu o va uita prea curând. Naşterea celei de-a doua fetiţe a însemnat bucurie, dar şi multă tristeţe cauzată de problemele de sănătate care au apărut brusc. Acum, la o lună de la evenimentul dramatic, cântăreaţa are acelaşi tonus cu care ne obişnuise odinioară.


Luna trecută, Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii! Acum se poate spune că şi-a revenit. Lejer coafată şi binedispusă - aşa a ieşit -dintr-un salon de înfrumuseţare Andreea Bălan (34 de ani) zilele trecute, la o lună şi jumătate de la naşterea Clarei Maria, cea de-a doua fetiţă a sa  şi a actorului George Burcea (31 de ani).

Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins-o pe îndrăgita cântăreaţă în zona Dorobanţi, de unde îşi cumpărase câteva produse de patiserie.

Andreea şi-a recăpătat silueta de dinainte de naştere, aşa că are tot dreptul să îşi satisfacă toate poftele în materie de mâncare. Îmbrăcată într-o ţinută casual, cu pantaloni şi pantofi sport, o bluză albă şi o jachetă gri, aceasta ţinea într-o mână un ruscac şi pungile cu mâncare, iar în cealaltă cheia maşinii.

a22-neata-2.jpg

Artista și-a aranjat părul la un salon din Dorobanți, apoi s-a urcat în Range Rover și a plecat acasă
Foto: Mihai Ionescu

Nu a zăbovit prea mult, ba din contră, a făcut paşi vioi spre maşină, semn că se grăbeşte să ajungă înapoi acasă la fetiţe sale. Chiar dacă are un ajutor de nădejde în persoana mamei sale, Valeria Bălan, iată că Andreea încearcă să nu lipsească prea mult de lângă mogâldeţele sale: Ella Maya în vârstă de doi anişori şi jumătate, şi bebeluşa Clara Maria de o lună şi jumătate.

Imaginile surprinse de fotoreporterii Click! arată că tânăra, care a trecut prin momente grele, şi-a recăpătat energia, semn că a reuşit să se detaşeze şi să trecă cu bine peste  situaţia dramatică şi riscantă în care s-a aflat la începutul lunii martie, în urma operaţiei de cezariană.

Atunci, artista s-a ales cu o embolie amniotică din cauza căreia a fost operată de urgenţă şi s-a putut externa abia după trei săptămâni.

Acum, Andreea Bălan răsuflă liniştită şi se ocupă de fetele ei. ”Clara mănâncă din trei în trei ore, se trezeşte noaptea de două ori, are ochi albaştri, îşi ţine căpuţul şi miroase a lăptic. Profit de faptul că Ella se află în parc, ca să mă pot juca şi să o pup cât vreau pe surioara ei mai mică”, povestea fascinată şi cu zâmbetul pe buze celebra mămică, într-un interviu filmat pentru paginile ei de socializare.   

Trei operaţii în decurs de numai o lună

Andreea Bălan a fost pe buza prăpastiei, luna trecută, după ce a adus pe lume al doilea copil al său. 

Pe data de 4 martie, aceasta a născut-o prin cezariană pe micuţa Clara Maria, iar la scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, în urma unei embolii amniotice.

a32-neata-3.jpg

De doi ani și jumătate, cântăreața și George Burcea sunt părinții a două fetițe. Ella (2 ani și jumătate) și Clara (o lună și jumătate)

După două săptămâni, aceasta a mai trecut printr-o altă intervenţie după o hemoragie masivă, iar medicii au observat că s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie. 

Pe data de 22 martie, aceasta s-a operat din nou pentru  a-i fi eliminate alte hematoame care se formaseră sub operaţie. 

a42-neata-4.jpg

A doua naștere i-a adus complicații grave

„Operaţia se vindecă foarte bine, tocmai am ieşit de la doctor, mi s-au scos toate firele. Am făcut şi o ecografie şi am văzut că nu mai am nici un hematom. În sfârşit după trei operaţii totul este bine, sunt pe drumul cel bun, spre vindecare. Trebuie să mai stau în repaus, să nu fac efort şi sport. În sfârşit am scăpat de orice pericol”, a mărturisit atunci Andreea Bălan într-un vlog.

 

Citeşte şi:

Andreea Bălan se îndoapă cu pastile după stopul cardio-respirator. Ce mult a slăbit

Andreea Bălan a răbufnit după ce a fost acuzată că şi-a înscenat problemele de sănătate

Loading...