Chiar dacă este soţie de medic estetician şi ar putea să se trezească în doar câteva ore cu forme bine definite, ca în reviste, Roxana Schwartz nu face abuz de injecţii cu botox sau acid hialuronic şi nici nu cere operaţii care să o transforme peste noapte în păpuşa Barbie. Fostul model are doar câteva intervenţii minore şi preferă să tragă din greu la sală pentru a-şi tonifia musculatura. După ce a născut, şatena a rămas cu un surplus de 35 de kilograme, pe care le-a dat jos în 9 luni, iar acum face furori pe plajă.


Roxana Schwartz (38 de ani) întoarce multe capete când apare pe stradă şi atrage şi mai multe priviri când defilează pe plajă, ca pe podium, în costum de baie. Aşa s-a întâmplat în acest weekend când soţia medicului estetician Victor Schwart a fost văzută pe o plajă în Mamaia cu băieţelul ei Edi, mama, şi partenerul de viaţă. Şatena are o siluetă impecabilă, dar în urmă cu aproape trei ani, Roxana nu era prea mândră de ea. Atunci cântărea 85 de kilograme, pe care la scurt timp după naştere le-a topit ca prin minune. 

roxana.jpg

roxana schwartz
Roxana Schwartz are acum 50 de kilograme
Foto: arhivă personală

"Nu am ţinut nicio cură de slăbire. De fapt, eu nu am fost la dietă niciodată în viaţa mea. Am slăbit pur şi simplu, pentru că uitam să mănânc. Când ai copil mic, nu ştii ce trebuie să faci mai întâi.

victor_si_roxana.jpg

victor schwartz roxana schawartz
Victor şi Roxana, cu puţin timp înainte ca modelul să nască
Foto: arhivă personală

Acum, de ceva timp, am început să merg la sală. Fac exerciţii ca să-mi tonifiez musculatura şi muşchii fesieri. Aş putea să-mi fac un fund de braziliancă în două ore, cu implanturi, la clinica soţului meu, dar nu iubesc operaţiile, şi nici chinul de după. Aşa că prefer să trag la sală", a povestit Roxana pentru Click!

Fostul model s-a căsătorit în 2013, iar doi ani mai târziu după multe proceduri de fertilizare in vitro a venit pe lume şi fiul ei, Edi. De atunci şatena a renunţat la cariera ei în modelling şi s-a dedicat copilului. Când are timp, Roxana, care a făcut cursuri de make-up, lucrează cot la cot cu soţul ei la clinica lor de frumuseţe.      

Loading...