Serialul „Vlad” a debutat cu dreptul la Pro TV, iar telespectatorii au făcut deja cunoştiinţă cu personajele principale, interpretate de Adrian Nartea (Vlad), Andrei Aradits (Ştefan) şi Emilian Oprea (Leo). Din distribuţie fac parte şi actriţe superbe, precum Olimpia Melinte sau Monica Bârlădeanu, dar Click! îţi prezintă adevăratele partenere din viaţa celor trei actori: iubitele sau soţiile.


Adrian Nartea (38 de ani) e căsătorit cu modelul Alina Nartea Fericeac (32 de ani) şi au împreună o fetiţă de trei ani. Cei doi s-au cunoscut la prezentările de modă din showbiz, iar în august 2014 au făcut cununia religioasă la Braşov, după 4 ani de relaţie.

adi-nartea-si-alina-ferinceac.jpg

adi-nartea-si-alina-ferinceac
Alina şi Adrian au ajuns în faţa altarului în 2014

La rândul lui, Andrei Aradits (46 de ani) e căsătorit cu Andreea, pe care a întâlnit-o pe platourile de filmare ale serialului „În familie” (Prima TV) şi care acum e profesoară de yoga. „Primul serial pe care l-am făcut a fost «În Familie», la Prima TV, în 2002. Atunci am cunoscut-o pe Andreea, care mi-a devenit soţie un an mai târziu. Ea muta nişte hârtii de colo-colo, prin producţie, şi acum avem 15 ani de căsnicie”, ne-a povestit actorul care e şi tatăl unui băiat, Eric. Puştiul a jucat în câteva producţii de succes, precum „Octav” şi a primit un rol în „Las Fierbinţi”.

18-andreea-si-andrei-aradits.jpg

Andreea şi Andrei Aradits

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Emilian Oprea (41 de ani), cel care îi dă viaţă lui Leo. Actorul ne-a povestit că nu e căsătorit, deşi are doi copii. „Cea mai mare nebunie e că nu m-am însurat, deși am făcut doi copii. N-am avut timp să mă însor, pentru că totul ne-a luat prin surprindere. Eu şi mama copiilor suntem împreună, dar au venit copiii unul după altul şi nu ne-a mai stat gândul la căsătorie. Mă gândeam că trebuie să mai crească ei puţin şi să-i punem cavaleri de onoare. Mama copiilor e profesoară de limba engleză. Nu ştiu dacă aş putea să fac şi altceva, să prezint o emisiune, de exemplu”, ne-a mărturisit Emilian Oprea.

emilian-oprea-iubita.jpg

emilian oprea iubita
Emilian Oprea şi iubita lui, la premiera filmului "Vlad"
foto: Gheorghe Chelu

Serialul „Vlad”, pe primul loc în topuri!

Luni seara a debutat serialul „Vlad” la Pro TV, iar telespectatorii au urmărit începutul poveștii în care iubirea duce către trădare și răzbunare. Românii au intrat aseară în povestea serialului și au făcut cunoștință cu personajele care vor marca fiecare episod.

Primul episod al serialului a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial (18 - 49 de ani), „Vlad” a înregistrat 9,7 puncte de rating și 24% share, față de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 7,1 puncte de rating și 17,5% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1,7 milioane de telespectatori au urmărit povestea de iubire dintre Adrian si Eliza și toate răsturnările de situație, iar în minutul de maximă audiență, peste 2,1 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial.

Loading...