Invitați numai unul și unul la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu! Politicieni importanți și multe vedete autohtone, alături de jurnaliști de la Antenă, au petrecut împreună în ziua în care Sandra Stoicescu a creștinat-o pe fetița ei și a lui Sergiu Constantinescu, micuța Sara Maria Francesca, la trei luni de când aceasta a venit pe lume și i-a făcut pe cei doi cei mai fericiți părinți.


Evenimentul care a strâns la un loc atâtea nume cu greutate a avut loc la Phoenicia Grand Hotel, sâmbătă, 19 octombrie, după ceremonia religioasă din biserică. 

alessandra-stoicesu-fetita-botez9.jpg

Viorica Dăncilă, alături de Mircea Geoană și Adrian Năstase
Foto: Arhivă personală

„Întâlnire PSD” la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu 

La petrecerea de după însă, Sandra Stoicescu parcă a reunit greii PSD-ul! Botezul fetiței ei a arătat parcă asemenea unei ședințe CEx a Partidului Social Democrat, avându-i drept protagoniști pe secretarul general adjunct al NATO și fostul ministru de externe Mircea Geoană, doi foști premieri ai României, Viorica Dăncilă și Adrian Năstase, primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, care a fost și nașa micuței, Floretin Pandele, nașul Sarei, care este primar în Voluntari și, mai mult decât atât, câteva nume menționate anterior (Geoană, Năstase și Dăncilă) au fost președinții PSD, dar și candidați la președinția României. 

alessandra-stoicesu-fetita-botez8.jpg

Sandra Stoicescu, alături de Gabriela Firea și Mirela Vaida
Foto: Arhivă personală

lia_olguta_vasilescu.jpg

La eveniment a participat și Lia Olguța Vasilescu
Foto: Arhivă personală

Numelor grele menționate anterior li s-au și vedetele Antenei, prieteni și colegi de-ai prezentatoarei Alessandra Stoicescu: Dan Capatos, Mirela Vaida, Andreea Berecleanu, Dan Negru, alături de soție, Cristi Brancu, de asemenea însoțit de partenera lui, Oana Turcu.

alessandra-stoicescu-fetita-botez.jpg

Vedetele Antenei au fost și ele prezente la eveniment
Foto: Arhivă personală

Invitații care au participat și la slujba de creștinare și la petrecerea de după botez au schimbat mai multe ținute, toți optând pentru haine elegante la marele eveniment unde au chefuit atâtea nume importante din România. Viorica Dăncilă a purtat o rochie verde lungă, accesorizată, bineînțeles, cu nelipsita broșă, în timp ce nașa Gabi Firea a purtat două rochii cu voal și broderie pentru ziua în care a devenit părinte spiritual.

alessandra-stoicesu-fetita-botez2.jpg

Rovana Plumb, alături de Viorica Dăncilă și Gabriela Firea
Foto: Arhivă personală

Mămica emoționată a schimbat, la rândul ei, două rochii, pentru ceremonia din biserică alegând o ținută roșie, iar pentru petrecerea de botez o rochie neagră, de seară. 

alessandra-stoicesu-fetita-botez5.jpg

Dan Negru a venit alături de soția sa la eveniment
Foto: Arhivă personală

maria_dragomiroiu.jpg

Atmosfera petrecerii a fost întreținută și de Maria Dragomiroiu
Foto: Arhivă personală

Pe lângă invitat de seamă, Mirela Vaida a fost și  artista care a întreținut atmosfera la petrecere .„Petrecerea de botez a Sarei Maria Francesca, fetița adorabilă a Sandrei Stoicescu și a lui Sergiu Constantinescu, a însemnat pentru noi, prietenii și colegii, o mare bucurie a reîntâlnirii și a „statului la povesti”!

alessandra-stoicesu-fetita-botez3.jpg

Foto: Arhivă personală

Dar și o mare încântare pentru mine să cânt la acest eveniment! Îți multumesc, Sandra, pentru tot. Gabriela Firea, să-ți traiască finuța!! Sara Maria, să fii sănătoasă și fericită! În fiecare zi a vieții tale, alături de părinții tăi frumosi și buni!”, a scris Mirela Vaida pe contul personal de socializare.

alessandra-stoicesu-fetita-botez4.jpg

Mămica a purtat o ținută roșie la ceremonia religioasă din biserică
Foto: Arhivă personală

alessandra-stoicesu-fetita-botez-gabi-firea2.jpg

Gabriela Firea și Florintin Pandele au fost nașii micuței Alessandrei Stoicescu
Foto: Arhivă personală

La eveniment au mai participat, de asemenea, tot din PSD, și Rovana Plumb, europarlamentar și vice-președinte PSD și Lia Olguța Vasilescu, deputat PSD și fost ministru al Muncii. 

 
 
Loading...