Deşi o vezi pe micile ecrane în emisiunea “Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Andreea Antonescu (33 de ani) se află în SUA, la prietenii ei. Şi nu oriunde, ci la Las Vegas unde a petrecut Ziua Recunoştinţei/Thanksgiving Day, care a avut loc pe 26 noiembrie.


Andreea Antonescu se află zilele acestea la Las Vegas, unde a plecat să se refacă după filmările obositoare de la Antena 1. Şi nu este singură, căci, cum ar fi fost să petreacă Ziua Recunoştinţei departe de prieteni şi familie? Fosta solistă de la Andre a avut parte de o Zi a Recunoştinţei perfectă alături de milionarul Nick Rădoi şi Anamaria Prodan (42 de ani).

12272864_800043646762108_2120343324_n.jpg

Andreea Antonescu s-a simţit foarte bine alături de Nick Rădoi
Foto: Arhiva personală

Petrecerea a fost organizată chiar acasă la impresară, care s-a mutat la începutul anului la Las Vegas. Anamaria şi-a impresionat musafirii cu calităţile ei de gazdă şi a gătit o masă specific românească pentru o sărbătoare specific americană.  
“Anul acesta am petrecut de Ziua Recunoştinţei împreună cu Andreea Antonescu şi cu Anamaria Prodan. A fost pentru prima dată când am ţinut Ziua Mulţumirii la Anamaria Prodan. Ea a fost o femeie de nota zecea şi a făcut o mâncare românească fenomenal de bună. M-am simţit bine în casa ei, cu familia. Ei îmi rămân nişte prieteni adevăraţi”, a povestit Nick Rădoi exclusiv pentru Click!.

Loading...