Dacă multe dintre momentele frumoase petrecute în familie, mai ales cu ocazia sărbătorilor, au fost ratate de Cristi Borcea pe când acesta se afla în arest, pare că fostul acționar de la Dinamo se revanșează acum pentru toate clipele pierdute.


De când a devenit din nou tătic, Borcea și Valentina au grijă ca celor cei micuți pe care îi au împreună să nu le lipsească atenția ambilor părinți, mai ales că acum Cristi se bucură din plin de libertate, alături de soția lui.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, când sunt sărbătoriți copiii, Valentina a fost cea care a oferit publicității câteva imagini din sânul familiei, care îl au drept protagonist și pe Cristi Borcea, cu brațele ocupate de micuții săi.

1 iunie fericit în familia Borcea

Dacă pe Milan deja îl știe toată lumea, acesta fiind un băiețel adorabil, mezinele familiei, gemenele Rania și Indira, fac în continuare furori pe rețelele de socializare. Borcea apare și el în postura de tătic fericit și împlinit, cu gura până la urechi în preajma acestora, pozând alături de ele chiar și la locul de joacă al micuțelor. Zâmbitoare erau și micuțele, acestea făcând deliciul urmăritorilor virtuali ai Valentinei. Gemenele au împlinit un an în luna martie a acestui an, fiind născute chiar de Mărțișor.

valentina-borcea.png

Pozele de familie ale celor doi arată că Borcea este un tătic extrem de fericit și atent cu micuții lui
Foto: Instagram

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite

Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (16 ani). 

În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina. Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa.

În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani. Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). 

 

 
 
Loading...