Oana Lis a dezvăluit modul în care Viorel Lis, fostul Edil al Capitalei, a cucerit-o, pe vremea când cei doi erau la începutul relației lor. Vedeta a făcut mărturisirea pe rețelele de socializare, întrebându-și retoric urmăritorii virtuali câți bărbați ar mai face acest lucru în prezent pentru a cuceri o femeie. Se pare că Viorel Lis și-a surprins partenera de viață timp de două luni cu un gest romantic, de care Oana încă își amintește cu plăcere.


Oana Lis și-a obișnuit deja admiratorii cu mărturisirile sale „fără perdea”, povestind adesea cu mult umor amănunte din viața de cuplu a ei și a soțului său, Viorel Lis. Abordând de această dată un subiect mai serios, Oana a publicat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le explica fanilor ei modul în care fostul Edil al Capitalei a reușit să o cucerească, pe vremea când cei doi erau la începutul relației.

Cum a cucerit-o Viorel Lis pe Oana

Se pare că Viorel Lis prefera romantismul de modă veche și îi aducea iubitei sale în fiecare zi câte o orhidee, floare preferată de Oana, probabil. Vedeta a dezvăluit, de asemenea, că acest obicei al soțului ei a durat timp de două luni. Acest lucru a făcut-o să se întrebe câți „bărbați din ziua de azi” ar mai face acest lucru în prezent pentru a cuceri o femeie.

oana-lis-orhidee.jpg

Oana Lis a dezvăluit că la începutul relației lor, timp de două luni, Viorel îi aducea în fiecare zi câte o orhidee
Foto Facebook

„Viorel...la începutul relației, ca să mă cucerească, două luni mi-a oferit câte o orhidee zilinc. Oare câţi bărbați mai fac asta in zilele noastre?! Sau câte femei mai stau sa fie cucerite, înainte de a sari în pat!?”, a scris Oana Lis, pe contul personal de Facebook.

Reacțiile urmăritorilor ei virtuali nu au întârziat să apară, aceștia felicitând gestul făcut de Viorel Lis și dându-i dreptate Oanei în ceea ce privește întrebarea retorică pe care aceasta a pus-o.

viorel-lis-oana-lis.jpg

Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral
Foto: Arhivă Click!

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis

După ce a suferit un accident vascular cerebral, Viorel Lis ajunsese în stadiul în care nu mai putea vorbi, însă pe parcurs lucrurile s-au mai redresat. Totuși, invitată în platoul emisiunii „Răi Da' Buni”, Oana Lis a dezvăluit că starea de sănătate a fostului primar al Bucureștiului este din ce în ce mai precară. Din această cauză, Viorel Lis renunță uneori și la marea sa pasiune, jocul de păcănele.

„Sunt zile în care Viorel se simte foarte rău şi chiar dacă îi spun să mergem să ne jucăm (la păcănele n.r) nu vine”, a susținut Oana, în cadrul emisiunii anterior menționate.

 

 

Loading...