Monica Gabor (28 de ani) nu și-a mai văzut fiica, pe Irinuca (9 ani), de aproape un an. Pentru că a decis să îngroape orice secure a războiului cu fosta lui soție, milionarul Irinel Columbeanu (59 de ani) a plecat în America împreună cu fetița sa.


Irinel și Irinuca au plănuit revenirea în țară abia la 22 iulie. Până atunci, fiecare dintre ei se distrează într-un mod diferit: afaceristul se află alături de prietenul său, milionarul Nick Rădoi, care-l răsfață cu plimbări în mașini de lux, dar și cu petreceri alături de domnișoare care mai de care mai sexy, iar Irinuca petrece împreună cu mama ei care s-a stabilit ce câțiva ani în California.

„Reîntâlnirea dintre Irina şi Monica a fost emoţionantă”

După ce a dus-o pe fetiță la Monica Gabor, Irinel a povestit pentru emisiunea „Răi da' buni” (de la Antena Stars) cum a decurs reîntâlnirea dintre cele două: „Pentru Irina nu e prima oară când e aici. A mai stat cinci luni și în 2010, a făcut și un semestru de grădiniță. Acum Irinuca este cu mama ei. Chiar adineauri am vorbit pe Facebook, în aşa fel încât ne puteam şi vedea. Am glumit, am râs, e foarte bine şi eu la fel... Reîntâlnirea dintre Irina şi Monica a fost emoţionantă. Vom rănâne aici până pe 22 Iulie, asta dacă nu ne răzgândim”.

 
 
Loading...