Nici două săptămâni nu a rezistat la “Asia Express” (Antena 1), show care se filmează în India şi Sri Lanka, aşa că Iuliana Luciu (31 de ani) şi colega ei de suferinţă, Margherita de la Clejani, şi-au reluat activităţile obişnuite, la Bucureşti.


Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe sora Nicoletei Luciu la cumpărături, cărând un bax cu apă plată, iar pe faţa ei se putea citi încă oboseala şi chinul îndurate în competiţia pentru 30.000 de euro. Iuliana a fost nevoită să facă autostopul, să îşi caute adăpost, hrană şi să se descurce cu un euro pe zi. ”Cu autostopul a fost tragic, pentru că nu am avut noroc. Ne ignora toată lumea. Noi ne așteptam ca fiind două fete tinere, drăguțe și vesele să ne ducă oricine…oriunde aveam nevoie. Dar nu a fost deloc așa. Erau foarte mulți oameni care doar se uitau la noi și nu ne băgau în seamă”, au mai declarat cele două. 

 

Cruduţa a părăsit «Ultimul trib», sora ei găteşte la «Chefi la cuţite»

12_1-col-daniela-crudu.jpg

Daniela şi-a rupt mâna

Daniela Crudu (29 de ani) i-a transmis pasiunea pentru emisiuni TV şi surorii ei mai mari, Ana-Maria, de profesie make-up artist. Aceasta din urmă a decis să se înscrie la “Chefi la cuţite” (Antena 1) şi o vom vedea în această seară, de la ora 20.00, gătind un preparat sofisticat, rețeta preferată a tatălui său: mușchiuleț de porc în crustă de fistic, cu piure de mere.

12_15-col-sora-crudu.jpg

Ana-Maria e gospodina familiei

”Ana știe să gătească, ea e cea care pregătește mâncarea în familie, pentru că eu nu stau deloc bine la acest capitol”, spune Daniela despre sora ei. Şi ea a fost anul acesta la un reality-show, la “Ultimul trib” (Antena 1), de unde însă tocmai a fost eliminată. ”Mi-am rupt mâna și nu aveam alta, așa că m-au trimis în concediu medical. Nu am fost eliminată, m-au trimis acasă din motive medicale”, a povestit Daniela la „Prietenii de la 11”, cu veselia care o caracterizează. 

Loading...