După două luni în care a stat în arestul Poliției Capitalei, Cristian Boureanu va fi eliberat. Astăzi, el urmează să ajungă acasă, iar iubita lui este fericită din cale afară. Laura Dincă i-a pregătit bunătățile preferate.


Cele nouă săptămâni pe care iubitul ei le-a petrecut în arestul Central al Poliției Capitalei au fost un test și pentru Lura Dincă. Deși a traversat o perioadă destul de delicată și chiar jenantă, iată că iubita lui Cristian Boureanu nu a dat bir cu fugiți după ce acesta a fost arestat. Din contră, i-a fost alături și s-a ocupat să-i ducă alimente sau haine de schimb, în plus a preferat să stea acasă, și nu să iasă la distracție cu prietenele.  

Laura Dincă și Cristi Boureanu iau în calcul să plece din România

Iată că vestea pe care o așteptau de mult timp le-a readus zâmbetul pe față. Judecătorii au decis eliberarea din arest a lui Cristian Boureanu, așa că astăzi, fostul politician urmează să ajungă acasă. ”Sunt foarte fericită. Așteptam de ceva vreme această decizie. Diseară îl vom aștepta în familie, cu prietenii apropiați”, a declarat în exclusivitate pentru Click! Laura Dincă. În plus, tânăra îl așteaptă cu multe bunătăți și, în special, cu ciorbă făcută de ea, căci se știe că fostul afacerist încă are probleme cu dantura și nu poate mesteca. În plus, frumoasa manechină îl așteaptă cu casa curată lună. După cum se știe, înainte de incidentul din seara de 9 iunie, Cristi și Laura făceau renovări în locuință, schimbau mobilierul, așa că totul este acum într-o armonie perfectă.

loading...
Loading...