Acum e linişte şi pace în viaţa lui Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului de mare audienţă “Exatlon” (Kanal D). Are o căsnicie reuşită alături de Mădălina Moroşanu, însă puţini îşi amintesc că idila a început cu scandaluri mari în presă, din cauza unui aspect important: Cernat era însurat cu Monica Iagăr.


În 2009 se despărţea de fosta atletă Monica Iagăr, după o căsnicie de 9 ani, iar în 2011 se însura cu Mădălina Moroşanu, despre care au circulat bârfe că ar fi fost principalul motiv al divorţului. Frumoasa blondă l-a cunoscut pe Cosmin Cernat în 2007, pe vremea când erau colegi la Kanal D. El administra departamentul de Ştiri Sportive, iar ea prezenta Matinalul postului, de unde a trecut la secţia Sport, unde şef era chiar Cernat. Relaţia lor, oricât de solidă ar fi acum, a făcut mare tam-tam în presă, iar antologice sunt declaraţiile Monicăi Iagăr, care n-au rămas fără răspuns din partea rivale. "Daca nu era ea, era alta. Una din cele multe. Întotdeauna exista riscul acesta. Eu am trăit cu teama aceasta, dar mi-a ajuns. Acum este ea, dar urmează şi altele, pentru că unele aşa s-au învăţat, să se agaţe de un bărbat ca să ajungă vestite. În cazul meu a fost altceva. Eu am devenit cunoscută până să fiu cu Cosmin şi nu am făcut sex oral ca să câştig medalii de aur şi să ajung cineva. Eu chiar am muncit din greu. Altele asta fac pentru a deveni cunoscute. Ani de zile am fost doar eu şi ştacheta şi, când am ajuns sus, atunci a apărut el", a povestit Monica Iagăr pentru Cancan.

cernat-2-5865475.jpg

cernat, cosmin, sotie, kilograme, sport, slabit, monica, iagar, madalina, fitness
Mădălina Cernat e antrenoare de fitness

În urma acestor declaraţii, Mădălina Moroşanu iese pentru prima dată public să se apere şi să explice cum a ajuns iubita lui Cosmin Cernat. “Eu nu am distrus familia nimănui. Nu am fost şi nu sunt amanta nimănui. Sunt o femeie divorţată, iar Cosmin nu este căsătorit. Toate scandalurile mediatice, dezvoltate unilateral de Monica Iagăr, nu prea au dat roade. Oare se va opri vreodată? Cu siguranţă, da! Însă numai atunci când va realiza că tatăl copiilor ei (din fericire pentru copii) este un bărbat prevăzut cu creier, suflet şi voinţă personală. Un bărbat care, culmea, chiar nu este o marionetă sau un obiect de negociat între două femei. Cosmin Cernat este un bărbat normal care - în general- dacă vrea să plece, pleacă! Iar dacă vrea să rămână, rămâne!”, declara Mădălina în 2010 pentru cancan.ro.

 
 
Loading...