În vara anului trecut, Marius Țeicu a trăit drama vieții lui. I-a murit copilul răpus de o formă gravă de leucemie. Nimic nu se compară cu suferința de-ați pierde fata, însă compozitorul se luptă să meargă mai departe și își alină suferința ajutând tinere talente.


Peste Marius Țeicu au trecut 72 de ani. A avut o viață plină de succese, dar și de durere. Pe 2 august 2017, fiica lui, Patricia, a plecat dintre noi.

Avea 41 de ani și a sperat până în ultima clipă că se va face bine și că va trăi mulți ani. Nu a fost să fie așa.

4._marius_teicu.jpg

marius teicu, barsov, prieten
Marius Țeicu, în Piața Sfatului din Brașov
În 2015, a fost diagnosticată cu o formă rară de leucemie, a făcut transplant de măduvă, însă degeaba. Tatăl ei a fost devastat. Era obișnuit să-și vadă unica fată mereu zâmbitoare.

A rămas cu nepoții, Andrei (11 ani) şi Casandra (8 ani), și nu a mai apărut în spațiul public. A ales să-și petreacă timpul cu prietenii, în diferite călătorii, și să ajute tinerele talente.

2._mihaela_lixandru.jpg

marius teicu, Bianca Mihaela Lixandru
Compozitorul alături de Bianca Mihaela Lixandru, o tânără pe care a ajutat-o în carieră
”Vă mulțumesc din adâncul sufletului pentru tot ce m-ați învățat! Vă mulțumesc că îmi sunteți alături! Alaturi de familia mea și de dumneavoastră am început sa fac primii pași în muzică și vă sunt tare recunoscătoare pentru tot. Spun aceste lucruri cu lacrimi în ochi și emoție în glas de fiecare dată. Lacrimi de bucurie și emoții puternice în suflet când mă gândesc la anii în care mi-ați dat o mulțime de sfaturi folositoare și frumoase. Astăzi, când mă îndreptam spre blocul dumneavoastră, toate amintirile mă răscoleau și încercam să nu dau curs lacrimilor care ușor își făceau apariția. Îmi amintesc de fiecare dată cu mare drag de dumneavoastră și de sfaturile pe care mi le-ați dat. Vă mulțumesc ca mi-ați fost ca un tată și cred că nu există cuvinte pentru a vă spune cât de recunoscătoare sunt și cât de mult țin la dumneavoastră! Aveți un suflet minunat și vă iubesc mult. Mă bucur enorm că v-am revăzut! Vă doresc tot binele din lume!”, a postat pe pagina oficială de Facebook a compozitorului, cântăreața Bianca Mihaela Lixandru.

Iar vorbele frumoase continuă.

”Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine și mai ales pentru toată încrederea pe care mi-ați acordat-o! Vă iubesc și vă doresc tot binele din lumea asta”, a scris și Denisa Trofin.  

3._denisa.jpg

Marius Teicu, Denisa Trofin
Denisa Trofin, un alt talent descoperit și încurajat de Marius Țeicu

 

 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: