Câştigătorul de la Vocea României şi-a recunoscut infidelitatea, după ce Click! l-a fotografiat sărutându-se cu amanta, la sfârşitul lunii iulie. Artistul şi soţia lui au acceptat să vorbească, pentru prima dată, despre această încercarea prin care a trecut căsnicia lor.


12 ani de relaţie şi 7 de căsnicie au fost la un pas să se ducă pe Apa Sâmbetei, după ce Mihai Chiţu a dat frâu liber poftelor carnale şi s-a sărutat pasional cu amanta, în maşină. Acasă, în aşteptau soţia şi fetiţa lor de cinci ani, care habar nu aveau cu ce ocupă Chiţu în timpul liber.

mihai-si-bruneta-se-saruta.jpg

La sfârşitul lunii iulie, Mihai Chiţu a fost fotografiat în timp ce se săruta cu amanta
Sursă foto:Blitz / Click

După ce paparazzii Click! l-au prins în flagrant, Chiţu şi-a pus cenuşă în cap şi a făcut tot posibilul să-şi împace soţia, iar cei doi au orbit aseară, pentru prima dată, despre infidelitatea solistului de 34 de ani. "Cunoaştem evenimentul, a apărut la acea vreme în ziar (n.r în Click!). Şi eu, şi soţia, l-am cumpărat. E un moment de care nu vreau să îmi aduc aminte, nu e ceva plăcut nici pentru mine, nici pentru soţia mea. Trecem peste acest episod din viaţa noastră, avem un copil de crescut... Sunt cu familia mea şi aşa vreau să rămână", a declarat el pentru Wowbiz.

mihai-ioana-rianna.jpg

Chiţu şi soţia lui sunt căsătoriţi de 7 ani şi au împreună o fetiţă de cinci ani

Întrebată cum a trecut peste infidelitatea soţului, Ioana s-a fâstâcit şi a spus, jenată, că acum are o căsnicie frumoasă. "Nu am nimic de comentat... Am trecut... Suntem ok, suntem împreună", a spus aceasta, pentru emisiunea citată.

 

 

 
 
Loading...