Andreea Mantea și fiul ei au un program foarte încărcat în Turcia, însă reușesc să găsească timp pentru a se bucura de muzee și de atracțiile turistice din Istanbul, locul unde filmează noua emisiune de la KanalD.


Andreea Mantea și fiul ei au o relație foarte apropiată și încearcă să petreacă cât mai mult timp posibil împreună și vizitează cât de mult pot cele mai distractive locații.

Prezentatoarea tv se află, în prezent, în Turcia pentru o perioadă de șase luni, deoarece acolo filmează pentru emisiunea sa nouă de la Kanal D, care se numește „Puterea Dragostei”. Andreea Mantea a reușit să-și convingă șefii să-și ia bona și fiul alături de ea pe parcursul filmărilor.

andreea-mantea-fiu.jpg

Andreea Mantea și fiul ei au o relație foarte apropiată
Foto Instagram

Andreea Mantea a declarat că se simte foarte bine în Istanbul, unde filmează noua emisiune și, deși are foarte mari emoții, se descurcă de minune.

”Sunt foarte emoţionată, mă aflu alături de echipa emisiunii «Puterea dragostei», între oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, e o forfotă permanentă aici. Evident că legăm prietenii şi ne cunoaştem din ce în ce mai bine. Suntem optimişti şi foarte nerăbdători ca publicul să îi cunoască pe concurenţii aflaţi în căutarea iubirii. Sunt fericită şi pentru că respir în fiecare zi aerul unui oraş pe care îl iubesc”, a declarat ea.

 
 
Loading...