Gabriela Cristea mai are puțin până devine mămică pentru a doua oară, însă nu momentul nașterii o sine o îngrijorează pe vedetă, ci întâlnirea „de gradul 0” dintre micuța Bella Victoria Margot și surioara ei, care va veni pe lume prin luna martie a acestui an. Cum data se apropie cu pași repezi, cei doi soți vor să se asigure că cele două fetițe ale lor se vor înțelege de minune. Iată la ce „trucuri” au apelat!


Dacă atunci când ești singur la părinți te bucuri de toată atenția și răsfățul familiei, imaginați-vă cât de greu este când afli că trebuie să împarți aceste lucruri cu un frățior sau o surioară. Pentru a se asigura că micuța lor nu va fi nicio secundă geloasă și se va înțelege de minune cu bebelușa care urmează să vină pe lume, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dorit să o învețe câteva lucruri pe Victoria. 

tavi-clonda-gabriela-cristea-fetita.jpg

Micuța Victoria își va cunoaște în curând surioara
Foto: Instagram

Cum își pregătesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda fetița pentru întâlnirea cu surioara ei

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc intens pentru venirea pe lume al celui de-al doilea copil al lor, cei doi dezvăluind modalitatea prin care  încearcă să o obișnuiască pe fiica lor cu ideea că va avea o surioară. În cadrul unui interviu oferit celor de la Antena Stars, prezentatoarea TV și soțul ei, muzicianul Tavi Clonda, au făcut câteva dezvăluiri în ceea ce privește viața lor de familie, mai ales acum când din trei, vor fi patru în curând. 

„Joaca cu Victoria e pe primul loc în viața mea! Nu mi-am dorit băiat, dar Victoriei îi place să se joace cu mingea. Nu prea îi plac mașinuțele”, a declarat Tavi Clonda.

gabriela-cristea-familie.jpg

Gabriela Cristea se pregătește să nască în luna martie a acestui an
Foto: Instagram

„Noi, în perioada asta, ne ocupăm foarte mult de ea (de Victoria n.r) când vine vorba de joacă. Mai ales Tavi, că el nu are o burtă așa mare și are flexibilitate să se joace cu copilul. Tavi a cumpărat și un cărucior mic de bebeluși pe care îl întoarce, i-am cumpărat și un bebeluș de Crăciun, cadou, și este joaca cu bebe. 

Tavi a învățat-o că trebuie să-l iubească pe bebe și sper să se întâmple la fel și cu cel mai nou membru al familiei noastre, bebelușa cea nouă. Cele mai multe jocuri le fac ei doi și asta ne-am propus, să stăm cât mai mult cu ea și o să încercăm să facem la fel și după nașterea celui de-al doilea copil. Victoria este într-o perioadă în care își face jucărie din absolut orice. Se joacă cu pet-uri de plastic, cutii. Bebelușul cel nou nu va fi o jucărie pentru ea, ci un partener de joacă”, a completat Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro. 

Și Adela Popescu a fost o mămică ce s-a confruntat cu această problemă, atunci când băiețelul ei mai mare, Alexandru, a devenit gelos pe micuțul Andrei, cel de-al doilea copil pe care vedeta TV și Radu Vâlcan îl au împreună. 

 

Loading...