Roxana Ciuhulescu este într-un stadiu avansat de sarcină, însă mai sunt câteva luni bune până aceasta va deveni din nou mămică. Vedeta preferă totuși să-și pună la punct, din timp, detaliile cu privire la fericitul moment. Astfel, aceasta a stabilit deja cum se va desfășura nașterea, dar și numele bebelușului.


Roxana Ciuhulescu va deveni mamă pentru a doua oară, iar acest lucru nu poate decât să o bucure. Având deja experiență de mămică, vedeta a ales să pună la punct ultimele detalii legate de momentul nașterii, pentru a fi pregătită din timp pentru eveniment, în caz că se va întâmpla mai devreme de termen, lucru de care a mărturisit aceasta că se și teme. „Foarte bine mă simt. Sunt în trimestrul al doilea de sarcină, mai am opt săptămâni şi un pic până nasc. Sper să nu se întâmple mai devreme, să duc sarcina până la termen. Mă simt grozav. Am fost dimineaţă la sport. (…) La prima sarcină am făcut chiar până în ultima zi. Mi se pare ciudat că lumea mă priveşte într-un fel…cum faci sport? Încerc să explic că sunt gravidă, nu sunt bolnavă”, a spus aceasta. 

roxana_si_silviu.jpg

Viitorul tătic, Silviu Bulugioiu, va asista la naștere
Foto Instagram

Tocmai de aceea, pregătirile sunt în toi, iar fosta prezentatoare tv deja a achiziționat căruciorul și mobilierul pentru camera micuțului. În ceea ce privește modalitatea nașterii, Roxana a susținut că doctorul i-a recomnadat varianta prin cezariană, iar soțul ei, Silviu Bulugioiu, va fi și el prezent în momentul în care cel mic va veni pe lume. „Am cumpărat deja mobilierul, deşi nu am apucat să aduc nimic încă acasă. Acum trebuie să facem modificările, să mutăm, să facem schimbări în camera bebeluşului pentru că înainte aveam altă mobilă. (…) El are curaj să intre în sala de naştere şi chiar am vorbit cu doctoriţa Cezara Bucur cu care eu voi naşte. Acum sper să nu leşine, i-am zis să nu facă vreo figură acolo”, a declarat vedeta în cadrul unui interviu Viva. 

Întrebată fiind de reporterii curioși, aceasta a dezvăluit și numele pe care l-a ales pentru bebe, împreună cu viitorul tătic. Băiețelul lor se va numi Cezar Ioan, probabil în onoarea doctoriței sale. 

 

 

 

 

 
 
Loading...