Lili Sandu (40) şi Silviu Ţolu (28) vor deveni părinţi în mai puţin de jumătate de ani. În ciuda faptului că între ei există o diferenţă de 12 ani, dragostea dintre ei este una care nu ţine cont de cifre. De fiecare dată când sunt invitaţi în platoruile emisiunilor, cei doi se comportă precum un cuplu nou format, aruncându-şi priviri tandre şi ţinându-se de mână. Iată cum s-au cunoscut cei doi, dar şi de ce vârsta este doar un număr neimportant pentru Lili şi Silviu.


Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt împreună de aproape cinci ani, iar diferenâa de vârstă nu a reprezentat un impediement în calea iubirii. Cuplul nu se fereşte să vorbească despre începutul poveştii de dragoste şi nici să dezvăluie care este secretul unei relaţii fericite. Povestea întâlnirii celor doi pare demnă de un film romantic.

silviu-tolu-lili-sandu.jpg

silviu tolu şi lili sandu
Silviu Ţolu şi Lili Sandu vor deveni părinţi în mai puţin de jumătate de an
Foto: Dorin Constanda

S-au cunoscut într-o ţară străină, au honărit pe străzi fiind captivaţi unul de celălalt şi uitând de trecerea timpului pentru ca în final Silviu să o ceară de nevastă în locul în care s-au văzut pentru prima dată: frumosul Istanbul. "Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi", şi-a început timid Silviu povestea, în platoul emisiunii "Vorbeşte lumea".

lili_sandu_iubit.jpg

lili sandu si silviu tolu
Lili Sandu şi Silviu nu au ţinut cont de prejudecăţi
Foto:Arhivă personală

 "Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Când alţii au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticientă. Este o diferenţă de 12 ani între noi. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt. Imediat după Istanbul, ne-am reîntâlnit, în România. M-a invitat la o cafea sau la un ceai verde, nu ştiu ce beam pe atunci. Apoi, au venit tot felul de vacanţe, şi pritenia s-a transformat în dragoste", a adăugat Lili. 

În plus, ea a subliniat că nu s-a îndrăgostit de Silviu pentru aspectul său fizic care ar face multe domnişoare să suspine, ci mulţumită personalităţii sale. Odată cu trecerea timpului el s-a dovedit nu doar un iubit înţelegător, ci şi cel mai bun prieten, iar pentru Lili acest lucru este mai important decât orice, potrivit propriilor spuse. 

Care este secretul unei relaţii fericite, potrivit lui Lili Sandu 

Lili Sandu a fost invitată în platoul lui Teo Trandafir şi a mărturisit care este secretul unei relaţii împlinite. Nu adrenalina sau aventurile ieşite din comun, ci o bună comunicare şi sprijinul reciproc. Bruneta i-a dezvăluit lui Teo că este bucurosă că a avut curajul să nu ţină cont de prejudecăţi şi de sterotipuri atunci când a decis să îi acorde o şansă lui Silviu şi, implicit, poveştii lor de dragoste. 

lili_sandu_ceruta_in_casatorie_de_silviu_tolu_0_0.jpg

lili sandu si silviu tolu
Cei doi sunt la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi
Foto:Arhivă personală

"Suntem doi nebuni. Trăim niște vremuri în care toată lumea divorțează și se desparte, iar noi vrem să le arătăm cum se face. Nu cred că există un secret. E iubirea care te leagă, trebuie să comunici foarte bine, practic, să te căsătorești cu cel mai bun prieten al tău. Am ajuns să realizez că este foarte important să fie lângă tine așa cum trebuie în momentele în care îți e greu. M-a ajutat să depășesc aceste momente. Este foarte imortant să te susțină și să-ți dea forță și dorință să treci mai ușor peste probleme. N-am fost niciodată înnebunită după acest miraj al căsătoriei, după femeia care îmbracă rochia albă. E frumos ce mi se întâmplă, sunt liberă să iubesc și bine am făcut. Dacă mă luam după stereoripurile societății, că el e mai mic, nu mai eram acum aici. Am făcut bine că am avut încredere în sentimentele mele", a mărturisit șatena la emisiunea de la Kanal D.

 

 

 
 
Loading...