După ce s-a iscat un adevărat scandal între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani din cauza faptului că acesta a criticat operațiile estetice al fiice ei, Margherita, numind-o pe aceasta urâtă, a venit și reacția celei insultate, care l-a făcut pe Codin să „intre în pământ de rușine”. Ulterior, scriitorul a publicat pe rețelele de socializare mesajul primit de la Margherita din Clejani, pentru a înțelege și prietenii săi virtuali motivul pentru care reacția cântăreței l-a frapat.


Codin Maticiuc și-a obișnuit admiratorii cu stilul său ironic și critic, în care comentează diverse subiecte mondene și nu numai. Ultimele sale comentarii, însă, au înfuriat-o peste măsură pe Viorica de la Clejani, dat fiind faptul că scriitorul a avut o reacție dură la adresa Margheritei, susținând că aceasta este plină de operații estetice care au urâțit-o. După ce Viorica și Codin s-au certat în mediul virtual, a venit și reacția Margheritei, care nu doar că a pus capăt scandalului, dar l-a făcut și pe Codin să se simtă rușinat de acuzațiile pe care i le-a adus cântăreței. 

Reacția Margheritei din Clejani, după ce Codin a numit-o „urâtă”

Codin a publicat pe rețelele de socializare mesajul primit de la Margherita din Clejani, ca răspuns al acuzațiilor lui, pentru a evidenția diferențele dintre reacția sa și cea a mamei sale. Margherita nu a dorit să intre în polemică cu scriitorul, deși acesta a insultat-o, și s-a rezumat la a-i mulțumi politicos pentru părerea exprimată, sfidându-l în totalitate pe acesta. 

margherita-codin-maticiuc-mesaj.jpg

Reacția Margheritei, după ce Codin a insultat-o
Foto Facebook

„Ca sa vedeți că sunt băiat corect până la capăt va postez aici și mesajul primit de la Margherita. Diametral opus de cele ale mamei sale, mesajul ei e genul ăla care te baga în pământ de rușine după ce tu ai scris niște mizerii (chiar dacă adevărate dar totuși niște mizerii care fac rău). Așa că sunt corect și vă arăt și mesajul ei cu care m-a lovit efectiv. Păcat ca a venit o zi mai târziu, după ce ma terfelise mama dânsei. Dacă îl vedeam primul, doamna Viorica avea wild card (avea liber n.r) de înjurat o săptămână de la mine că a crescut o fată foarte cool pe reacții”, a scris Codin pe contul personal de socializare. 

margherita-codin-maticiuc_0.jpg

Mesajul pe care îl publicase inițial Codin Maticiuc
Foto Facebook

Cum a reacționat Viorica de la Clejani la insultele lui Codin

Deși Marga nu a dat prea mare importanță criticilor la adresa ei, mama ei nu s-a lăsat așa de ușor. Viorica de la Clejani a declarat că fiica ei nu are decât două operații estetice și a simțit nevoia să-l insulte la rândul ei pe cel ce i-a criticat fiica.

„Margherita în afară de silicoane și faptul că și-a făcut buzele nu are alte operații că nu are nevoie fata mea, e tânără, are 26 de ani. Să-l ferească Dumnezeu, când l-oi prinde la vreo petrecere, că prima f****ă în față are să-i fie. Dacă comenta unul din ăsta Neica-Nimeni, mă, îl înțelegeam, dar ăsta, ăsta vrea publicitate că nu e prost ghindocul asta, l******l pământului”, a spus ea despre Codin, adăugând că din punctul ei de vedere, el a insultat-o pe Margherita doar din dorință de publicitate. 

 

 

 
 
Loading...