Zilele trecute, unul dintre regizorii serialului „La Bloc”, Radu Dragomir (52 de ani), a fost surprins de fotoreporterii Click! pedalând din greu prin centrul Bucureştiului. În coşuleţul din faţa ghidonului nu stătea de data aceasta fiul lui, Vlad, ci soţia acestuia, nimeni alta decât Dana Rogoz.


Dana Rogoz ne-a vorbit despre pasiunea familiei sale pentru biciclete, considerate de mulţi unul dintre cele mai practice mijloace de transport în comun: „Da, folosim bicicletele. Cea cu «ataş» e una tip Cargo, foarte populară în ţările nordice. Noi îl ducem cu ea pe Vlad la grădiniţă, are capacitatea de 100 de kilograme, şi poate duce patru copii cu ea deodată. E foarte populară pentru transport copii, iar Vlad se distrează de minune. Pe noi ne scuteşte de parcatul maşinii, pentru că nu este loc în zona grădiniţei”. 

14_1.jpg

Ei mai au o bicicletă cu trei locuri, cu care îl plimbă pe fiul lor, Vlăduţ

Dar şi la nunta lor de acum şapte ani, Dana a venit la petrecere nu în vreo limuzină de fiţe, ci pe o bicicletă dublă, alături de soţ, ambii îmbrăcaţi în haine de sărbătoare „O mai păstrăm şi pe aceea, nu o dăm, e o amintire dragă nouă. Este un model al anilor ’70, în tandem, pe care am recondiţionat-o, este vopsită roşie şi ne folosim în continuare de ea. Este o bicicletă electrică, de familie. În afară de aceste două biciclete mai avem fiecare câte una şi le folosim pentru transportul din Bucureşti şi uneori le luăm cu noi prin ţară”, a povestit Dana Rogoz pentru Click!. Astfel de biciclete ajung la 3.000 de lei, iar cele electrice, la 4.000 de lei.

Îşi petrec vacanţele în rulotă

 Dar familia Danei Rogoz, actriţă pe care momentan o vedeţi în telenovela ”Moştenirea”, de la PRO TV, este vestită şi pentru plimbările cu rulota.

14_2.jpg

În 2012, Dana şi Radu au venit la petrecere tot pedalând

”Credeam că vacanţele cu rulota sunt demodate şi că e un sport apus, dar mi-am schimbat părerea mai ales după ce am văzut că autostrăzile Europei sunt, vara, pline de rulote care cară familii întregi, căţei, biciclete, bărci şi tot felul de ambarcaţiuni şi uneori cară chiar maşina! Nemţii, belgienii, olandezii în mod special sunt mari amatori de vacanţe cu rulota, aşa că e o idee foarte bună pentru vacanţa de vară”, a menţionat  Dana, pe blogul ei, după s-a întors din luna de miere, petrecută în Europa. Actriţa a devenit vestită în urmă cu peste 20 de ani, cu rolul Abramburica, din celebrul serial ”Abracadabra”, difuzat de PRO TV, în care  a jucat cu Marian Râlea. 

Loading...
Citeste tot despre: