Doiniţa Oancea, care a făcut un rol memorabil în ”Inimă de ţigan”, şi Augustin Viziru s-au întâlnit adesea, pe micile ecrane, schimbul lor de replici, în show-urile tv sau în telenovele, făcând deliciul publicului. Pe cei doi actori cu priză la public îi veţi revedea însă şi sâmbătă, 8 aprilie, în aceeaşi formulă de aur, la „Super cireaşa de pe tort”, de la Prima TV.


Augustin Viziru (36 de ani) a debutat în telenovele în 2005, odată cu rolul din „Lacrimi de iubire”, iar pe Doiniţa Oancea (34 de ani) a cunoscut-o doi ani mai târziu, în vara lui 2007. Atunci Doiniţa a primit rolul Minodorei în serialul „Inimă de ţigan” (Acasă TV), iar Augustin venea pe platourile de filmare ca să-şi viziteze fratele.

d210-vedete-2.jpg

Cei doi nu ratează nici o ocazie să se pupe

 

Actriţa ne-a vorbit cu drag despre cel care avea să-i devină partener în emisiunile de televiziune: „Pe Augustin l-am cunoscut acum zece ani. Ne-am împrietenit, am ieşit împreună şi aşa ne-am apropiat. Deja m-a cerut în căsătorie de trei ori, o dată la fimările de la «Îngeri pierduţi» şi de două ori în «Ferma Vedetelor» de la PRO TV”. Dar iată că Doiniţa, pe care Augustin o sărută sau o pupă de câte ori se întâlnesc, vor colabora şi la  „Super cireaşa de pe tort”, în ediţia de sâmbătă, 8 aprilie, care va fi difuzată de la 20.30, la Prima TV: ”În concursul culinar ne-am duelat cu Sorana şi cu Dan Badea, fostul soţ al Lorei”, ne-a spus ea.

d310-vedete-3.jpg

Cei doi nu ratează nici o ocazie să se pupe

Mai în glumă, mai în serios, actriţa îi lansează lui Augustin o provocare: ”Aştept cu nerăbdare ca el să mă ceară şi a patra oară de nevastă şi poate am să accept, cine ştie”, a mai spus ea, în exclusivitate, pentru Click! Dar, Doiniţa i-a fost alături lui Augustin şi la necaz, după finala din 2015 a emisiunii ”Ferma Vedetelor”, când din neatenţie el şi-a tăiat mâna cu toporul, suferind o serie de operaţii complicate.

d410-vedete-9.jpg

La filmările pentru “Super cireaşa de pe tort”

Deşi încă nu are un iubit oficial, decât curtezani, simpatica artistă, care are atelier de rochii de mireasă, speră ca într-o bună zi să ajungă şi ea la altar: „Eu nu am rochie de mireasă, încă nu mi-am făcut. Dar o să fac una şi pentru mine, la un moment dat”.

Şi ei au fost doar colegi de scenă

d510-vedete-arsinel.jpg

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel joacă de 40 de ani împreună

De-a lungul timpului, despre mai multe cupluri de vedete s-a spus că ar avea altfel de relaţii în spatele camerelor de filmat, inclusiv despre Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, care anul viitor vor împlini 40 de ani de colaborare.

d610-vedete-banica-jr.jpg

Emilia Popescu şi Ştefan Bănică sunt colegi şi buni prieteni

 

Însă ei au lămurit lucrurile, susţinând că sunt doar foarte buni colegi de breaslă. Dar şi despre actorii Emilia Popescu şi Ştefan Bănică Jr s-a zvonit la un moment dat că s-ar fi iubit în taină: ”Cu Emilia mă înţeleg din priviri, pe scenă”, a declarat recent Ştefan, făcând referire la prietenia lor de peste 25 de ani.

Loading...