Zi mare pentru Cristian Boureanu. Pe 15 decembrie, fostul politician împlinește vârsta de 48 de ani, iar aniversarea îl găsește mult mai liniștit decât în alți ani, alături de fetele lui, iubita Laura și fiica Ioana.


Ultima perioadă din viața lui Cristian Boureanu nu a fost una prea liniștită, nici în plan familial, dar nici profesional. În mai anul trecut a fost condamnat la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității în dosarul de ultraj întocmit după ce ar fi lovit un polițist rutier, iar rebela lui fiică, Ioana, i-a creat necazuri care i-au pus pe amândoi pe prima pagină a ziarelor.

  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
1/5

Dar iată că lucrurile s-au așezat în viața lui Cristian Boureanu, așa că această aniversare îl prinde alături de persoanele dragi: iubita sexy, Laura Dincă, dar și de fiica, Ioana, care s-a transformat într-o adolescentă superbă. Cel puțin pozele postate de Ioana pe rețelele sociale sunt destul de grăitoare în acest sens, iar Cristian Boureanu ar trebui să fie nu doar un părinte mândru, ci și în gardă pentru eventualii pretendenți. 

boureanu_si_laura_.png

laura dinca si cristian boureanu imbratisati
Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt împreună de cinci ani
foto: arhivă personală
 
 
Loading...