Teo Trandafir și fiica ei au o relație foarte apropiată şi îşi spun totul. Vedeta Kanal D este mereu un sprijin pentru Maya, mai ales că adolescenta are o fire timidă, Chiar dacă mama ei este foarte cunoscută, Maya se ascunde de lumina reflectoarelor. Aşa că nu e de mirare că un gest al fetei, la un concert de la Sala Palatului, a emoţionat-o până la lacrimi pe prezentatoare.


Teo Trandafir a povestit despre cele mai emoționante momente petrecute cu fiica ei. Teo Trandafir își susține fiica să se afirme ct mai mult, însă Mayei îi este teamă de public. A existat un momentu în care ea a reușit totuşl să treacă peste această frică și să-și surprindă mama. Totul s-a întâmplat la Sala Palatului, unde ea a cântat alături de Dan Bitman, urându-i vedetei «La mulți ani».

„Ultima oară a fost la ziua mea, când a apărut. Altă dată senzațională a fost când am fost invitată, de fapt gazdă a unui concert la Sala Palatului. Avuseserăm noi o discuție cu câteva săptămâni înainte, Maya nu cânta în public pentru că îi e rușine, mă rog, nu apare în public, nu se expune, nu se exhibă, e un om mai degrabă discret. Și, spre sfârșitul concertului, am auzit un «Mulți ani trăiască!», de pe scena Sălii Palatului, care semăna foarte bine cu vocea ei. Și fata mea a apărut în fața a 5.000 de oameni, ținându-se de mână cu Dan Bittman și cântând «Mulți ani trăiască» din tot sufletul ei mititel. A cântat pentru prima oară pentru mine”, a declarat Teo Trandafir pentru viva.ro.

 
 
Loading...