Laudă sau, dimpotrivă, desființează în fiecare după-amiază la televizor. Membrii juriului emisiunii ”Bravo, ai stil!” au ajuns însă și ei la judecata publicului. Iată cum s-au îmbrăcat zbirii de la Kanal D la un eveniment monden.


Jurații Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, prezentatoarea Ilinca Vandici și invitatul permanent al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, Răzvan Ciobanu, au mers la sigur la primul eveniment monden la care s-au afișat împreună de când ”taie și spânzură” la Kanal D.

Cei cinci ambasadori ai stilului au ales ținute negre pentru Gala Premiilor Radar de Media, eveniment care s-a desfășurat marți seară, 27 septembrie, la Ambasad’or Events, și au încercat să obțină efecte de stil din materiale, croieli și accesorii.

jurati bravo ai stil.jpg

jurati bravo ai stil
Echipa emisiunii ”Bravo, ai stil!”, la Gala Premiilor Radar de Media
foto: Sever Gheorghe

 

Iulia Albu a purtat o salopetă neagră, cu mânecile și pantalonii bufanți. Decolteul asimetric era subliniat de un element argintiu care făcea legătura cu bijuteriile statement, cu motive florale și animale.

Raluca Bădulescu a ales o fustă lungă, amplă, și o geacă din piele până în talie, cu fermoare aurii. Bijuteriile masive, de asemenea aurii, și clutch-ul vișiniu au completat o ținută puternică, cu accente rock.

Spre deosebire de ținutele fetelor, alegerea vestimentară a lui Maurice Munteanu s-a remarcat prin discreție. Pantaloni lungi până la nivelul gleznelor, cămașă neagră peste un tricou cu mânecă lungă, sport, și un ceas prețios la mână.

Ilinca Vandici a purtat o rochie scurtă, din dantelă, care i-a pus foarte bine în valoare picioarele. Sandalele împodobite cu pietre strălucitoare au fost pandantul perfect pentru cel mai de preț accesoriu al prezentatoarei show-ului ”Bravo, ai stil!”: zâmbetul.

Invitatul permanent al emisiunii, Răzvan Ciobanu, s-a jucat cu volumele, iar rezultatul a fost unul spectaculos. O cămașă lungă, amplă, legată în jurul bazinului, peste o pereche de pantaloni strânși pe picior, iar deasupra un sacou clasic cu rever ascuțit. Designerul a purtat ghete scurte, cu botul ascuțit, negre, cu catarame și ținte argintii.

 
 
Loading...